iPadOS 17'ye güncellenmeli mi?

Eski cihazlar için hemen güncelleyin diye önermem ama güçlü ve yeni cihazlar için sorun olmayacaktır. Ben de şimdi dfu modda güncelleme yapacağım. (Air 5)

Benim şahsi fikrim insanların güncellemeye feedback atmaya başladığı zaman güncellersen daha iyi olur.

Çünkü bir takım garip hatalar olabiliyor güncelleme sonrası.

Ben mesela bir güncelleme geldikten 2 hafta sonra atarım update eğer insanların çok sert eleştirisi yoksa atabilirsin sende o zaman.

M1 işlemcili iPad Pro 11 inç versiyonunu kullanıyorum. Şu an iPadOS 16.6 yüklü. iPadOS 17 çıkmış. Güncellemeli miyim? Güncelledikten sonra performans ve pil kaybı yaşar mıyım?

Merhaba 12 saatin ardından şu yorumu yapmak istiyorum, geçmeyin.

Cihazda ve akıcılıkta sorun yok ama oyunlarda anlık takılmalar mevcut, GPU tarafında düzeltme olmalı.

Cihazım iPad mini 6, iOS 15 sürümünden geçtim.

Cihazda ve akıcılıkta sorun yok ama oyunlarda anlık takılmalar mevcut, GPU tarafında düzeltme olmalı.

Yani sen iOS 15'ten direkt iOS 17'ye mi atladın yani iOS 16 yapmadan? Peki bunu nasıl yaptın?

Bende güncelledim daha yeni. Face ID biraz yavaş öncekine göre. Onun dışında bir sorun yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı