Moserr
Centipat
O zaman 27 inç 1080p akıl kârı değil hocam. 24 inç alın.
ekrana baktığımda elbette piksellerin belli olmasını istemiyorum. net ve keskin bir görüntü istiyorum. yukardaki monitörlerden
ekrana baktığımda elbette piksellerin belli olmasını istemiyorum. net ve keskin bir görüntü istiyorum. yukardaki monitörlerden
24 inç yeterli olacaktır.
![]()
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS25F2 24.5" 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 AdaptiveSync FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS25F2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu gerçekten etkileyici gözüküyor! Paylaştığımız linkler arasında en iyisi bu sanırım hocam.
Evet öyle yapacağım hocam iyi ki söylediniz ikinizde.
Eğer dp kablosu ile takarsan 200hz destekler ama hdmi ile olmaz malesef.Laptopumun ana ekranı 144Hz bu monitörün 200Hz de çalışması bir problem yaratır mı hocam? _ veya beni rahatsız eder mi? İlk kez monitör alacağım pek bir bilgim yok. 60Hz MacBook ekranından öte pek bir şey bilmiyorum. Bu arada bilgisayarda Monster Abra A5 v18.1
Laptopumun ana ekranı 144Hz bu monitörün 200Hz de çalışması bir problem yaratır mı hocam? _ veya beni rahatsız eder mi? İlk kez monitör alacağım pek bir bilgim yok. 60Hz MacBook ekranından öte pek bir şey bilmiyorum. Bu arada bilgisayarda Monster Abra A5 v18.1
120 hz sanırım hocam. 144hz bile değil.Bilgisayarda HDMI çıkışı var sadece o zaman monitörü 144Hz kullanabileceğim sadece. Doğru mu?
144Hz de kullanabilirsiniz.Bilgisayarda HDMI çıkışı var sadece o zaman monitörü 144Hz kullanabileceğim sadece. Doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.