iPadOS 26 nasıl?

Reddit’te slideover’ın kalkması yüzünden bayağı bir insan tepki göstermişti ancak 26.1 güncellemesi ile slideover geri eklendi. Ben şahsen hala 18 kullanıyorum ancak 26.1 geldiği için biraz geçme tarafındayım. Batarya durumu biraz çekindiriyor beni. Güncellersem size geri dönüş yapacağım.

Reddit'te Slideover'ın kalkması yüzünden bayağı bir insan tepki göstermişti ancak 26.1 güncellemesi ile slideover geri eklendi. Ben şahsen hala 18 kullanıyorum ancak 26.1 geldiği için biraz geçme tarafındayım. Batarya durumu biraz çekindiriyor beni. Güncellersem size geri dönüş yapacağım.

Hocam konuyu açmamın hemen ardına güncellemeyi yaptım ve gerçekten beklediğimden çok farklı bir durum oldu. Pil performansım ciddi seviyede arttı normalde 3-4 saatlik bir kullanımda şarjım biterken şu an çok daha uzun gidiyor. Isınma sorunları da azaldı. Arayüz 18e göre daha akıcılaşmış gibi bir his verdi. Ben açıkçası pişman olmaktan korkuyordum ama oldukça memnum kaldım. Daha stabil bir yazılım olmuş her yönden. Daha bugu var mıdır bilmem iki gün oldu ama bir sorunla karşılaşmadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı