IPC$ Uzak IPC ve Uzak Yönetici nedir?

Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi CMD'ye " Net Share " yazınca IPC$ yazıyor onun karşısında ise," Uzak IPC " altta bir de " ADMIN$ " var ve karşısında " Uzak Yönetici " yazıyor. Arkadaşlar PC'me birisi sızmış olabilir mi? ( Bilgisayarım'da AntiVirüs kurulu ve güncel ne torrenttan bir şey indiriyorum ne başka bir yerden. Facebook'da Steam'de Youtube'da takılıyorum, yoksa boşuna mı paranoya yapıyorum? Bilgili arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim. Eğer bu durum normalse paranoyaya bağladığımın farkındayım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce güncelleme, sonra Derin Taratın bir bakalım onlarla. Bir şey bulamazlarsa Emsisoft Emergency Kit incelemem var onunla taratın. İyi günler.
Bir çok AV ile tarattım. Fakat tehdit yok diyor.

Önce güncelleme, sonra Derin Taratın bir bakalım onlarla. Bir şey bulamazlarsa Emsisoft Emergency Kit incelemem var onunla taratın. İyi günler.
Hocam Emsioftu'da denedim fakat tehdit yok diyor. Bilgisayarımda mı gizleniyorlar yoksa bir sıkıntı yok mu anlamış değilim, daha iyi bilgisi olan birisi lazım. Yinede teşekkürler.

Size bu bilgileri veren platformlar bunun ne olduğunu ve sorunsa çözümünün de ne olduğunu yazsınlar bi zahmet. Yoksa saçma sapan bilgilerle bilgisayarımda virüs var mı, biri mi girdi konularından sıkıldım.

İçinin rahat etmesi için paylaşıma kapatabilirsin. MEGA

İçindeki bat dosyasını çalıştır.

Size bu bilgileri veren platformlar bunun ne olduğunu ve sorunsa çözümünün de ne olduğunu yazsınlar bi zahmet. Yoksa saçma sapan bilgilerle bilgisayarımda virüs var mı, biri mi girdi konularından sıkıldım.

İçinin rahat etmesi için paylaşıma kapatabilirsin. MEGA

İçindeki bat dosyasını çalıştır.
Bu konularda pek bilgim yok o saçma bilgi veren platformlardan görmedim, aygıt yöneticisini falan incelerken dikkatimi çekti.

o saçma bilgi veren platformlardan görmedim, aygıt yöneticisini falan incelerken dikkatimi çekti.
O şekilde göremezsiniz. Komutları filan bildiğiniz yok gidip buluyorsunuz bir yerden sonra bulmadım diye yalanlar atmaya çalışıyorsunuz. Komutu madem biliyorsunuz açıklamasını da bilmen lazımdı.
Her yerde gördüğünüz şeyi doğru sanıp uygulamayın sorgulayın veya doğrusunu öğrenin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı