IPG ekran koruyucu kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Lonis
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.021

Lonis

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Gaming Laptop
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Arkadaşlar merhaba.

Samsung Galaxy Watch 4 satın aldım ve yanında da ekran koruyucu satın aldım.

Sipariş ederken klasik bir ekran koruyucu sandım ama normal bir ekran koruyucu değilmiş, normal bir koruyucuya göre çok daha ince, jelatin benzeri bir şey ve ıslak olarak uygulanıyor. Satan firma normal ekran koruyuculardan daha çok darbe emdiğini iddia ediyor. Çok çok az deterjan içeren bir su hazırlayıp koruyucunun yapışkan kısmını ıslatıp onu da saate yapıştırarak yapıyorsunuz, kullanım şekli bu.
Arkadaşlar hiç kullanan var mı? Memnun mu?
Sizce iade edip başka koruyucu mu alayım yoksa kullanayım mı? İade ile hiç uğraşmak istemiyorum ama saat de iyi korunsun istiyorum bir yandan.

Yapamam diyorsanız iade edin gitsin. Ama saate mutlaka bir koruyucu takın derim, çok kolay darbe alıyor ve ekran değişimi falan zor bu aletlerde.

Yapmasına yaparım de ne kadar güvenli, normal bir ekran koruyucuya göre daha kötü mü?
Bir de yaptıktan sonra iade eedemem, eğer normal bir ekran koruyucuya göre daha kötü bir görüntü bırakıyorsa hiç iyi değil.

Yapmasına yaparım de ne kadar güvenli, normal bir ekran koruyucuya göre daha kötü mü?
Bir de yaptıktan sonra iade eedemem, eğer normal bir ekran koruyucuya göre daha kötü bir görüntü bırakıyorsa hiç iyi değil.

Hiç kullanmadım bilmiyorum. Ama deterjanla falan yapılıyor diyorsunuz. Bu durumda silindiğinde veya suya girdiğinde kenarlarında beyaz beyaz iz yapma ihtimali var. Bulabiliyorsanız standart bir temperli veya nano cam alın gitsin. Onlar yeterince iyi koruyor zaten.

Hiç kullanmadım bilmiyorum. Ama deterjanla falan yapılıyor diyorsunuz. Bu durumda silindiğinde veya suya girdiğinde kenarlarında beyaz beyaz iz yapma ihtimali var. Bulabiliyorsanız standart bir temperli veya nano cam alın gitsin. Onlar yeterince iyi koruyor zaten.
Hocam siz bunu diyince piyasadaki koruyuculara baktım 3 4 tanesine ama genel olarak kalitesiz gibi duruyorlar,yapışma sorunu yaşamış herkes,kararsız kaldım uygulasam mı diye.

Arkadaşlar uyguladım koruyucuyu, ve beklediğimden çok çok daha güzel oldu, görüntü olarak abartmadan söylüyorum koruyucu gerçekten yok gibi, saatin orijinal camına göre bir tık fazla parmak izi yapıyor tek kötü yanı bu. Ama temperli cam taktırsam ekranda gözükecekti muhtemelen.

Son düzenleme:
Hocam siz bunu diyince piyasadaki koruyuculara baktım 3 4 tanesine ama genel olarak kalitesiz gibi duruyorlar,yapışma sorunu yaşamış herkes,kararsız kaldım uygulasam mı diye.

Arkadaşlar uyguladım koruyucuyu, ve beklediğimden çok çok daha güzel oldu, görüntü olarak abartmadan söylüyorum koruyucu gerçekten yok gibi, saatin orijinal camına göre bir tık fazla parmak izi yapıyor tek kötü yanı bu. Ama temperli cam taktırsam ekranda gözükecekti muhtemelen.
Hocam bende oneplus 7 pro telefonuma almayı düşünüyorum da yapması kolay mı? Önerir misiniz?

Hocam bende OnePlus 7 Pro telefonuma almayı düşünüyorum da yapması kolay mı? Önerir misiniz?

Hocam zor glbç duruyor da kolay ya, sadece dikkat et ahizeden mikrofon yerinden vs telefona su kaçmasın, suyu az sür o açıdan, bilmen gereken şey şu: Normal kırılmaz ekranlara göre çok çok daha güzel duruyor sanki hiç yokmuş gibi, kullanırken hafif bir plastik hissiyatı var, aldıktan sonra kullandıktan üstünde ufak tefek izler vs olmaya başlayabilir. Düşerse falan, akıllı saat alırsan bu en iyisi, telefonda ise tercih meselesi, aldıktan 5 6 ay sonra değiştirmek isteyebilirsin yani, uzun ömürlülükten ziyade kullanışlılışı ön planda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı