iPhoe 5S, iOS 8'de Sorun Yaratıyor mu?

Elbetteki kullanabilirsin. Ama mesela yeni çıkacak uygulamaları indiremeyebilirsin. Güncellemeyi de niye yapmayacaksın anlamadım :D

Elbetteki kullanabilirsin. Ama mesela yeni çıkacak uygulamaları indiremeyebilirsin. Güncellemeyi de niye yapmayacaksın anlamadım :D

İos 9 veya 10 ( kaçsa artık ) çıktığında güncellersem eğer kasacağı için güncellemeden durmam lazım değil mi :(

güncelleme yapmazsan bi süre sonra tel kasmaya başlar
Aslında baktımda 3 yıl az bir süre değil yeter de artar bana İos'un muhteşemliğini tatmak lazım :) 5s kasası hoşuma gidiyor ıphone 6 beğenmedim görünüş olarak. Eğer sonraki nesillerde 5s gibi bir telefon yaparlarsa onu alırım 5s'in vadesi dolunca.

Güncelleme yapmazsan da bir sorun olmaz. Fakat en güncel sürümü kullanmak her zaman iyidir.

İlla güncellemeyeceğim diyorsan da Jailbreak ile sürüm numarasını yüksek göstererek uygulamaları indirebilirsiniz.

Güncelleme yapmazsan da bir sorun olmaz. Fakat en güncel sürümü kullanmak her zaman iyidir.

İlla güncellemeyeceğim diyorsan da Jailbreak ile sürüm numarasını yüksek göstererek uygulamaları indirebilirsiniz.
Güncellemediğim zaman virüslere v.b karşı açık bir hale gelir mi ?

iOS 9'a güncellemezsen uzun süre stabil kullanırsın. Yanlış anlama, bu kesin olarak iOS 9'un kasacağı anlamına gelmez. Sen eşşeği sağlam kazığa bağla diye diyorum. Ne zaman, kullandığın uygulamalar iOS9+ uyarısı verirse o zaman güncellersin. Muhtemelen iOS10'a kadar kasmaz hiç.

İphone 6 güncelleme için alınır fakat 5s tercih edeceğim gibi gözüküyor boyutları ve şıklığı çok hoşuma gidiyor. Artık ne kadar giderse :(.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı