Furkan_001
Decipat
poco x6 pro, arkadaşların tavsiye ettiği cihazdan 2 kat daha fazla antutu alıyor.
Nothing markasını hiç bilmiyorum. İncelemem lazım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
PUBG gibi oyunlarda FPS configinin fark edilmesi çok düşük. Eskiden çok kullanmıştım. ;Config ban sebebi dostum.
Config ban sebebi dostum.
Android sıkmaya başlamış diyor siz gelmiş hala Android'ler var diyorsunuz.
2. el piyasası olan bir telefon markası Apple. Yenilenmiş alınmaz fakat ikinci elden uygun bir tane telefon bulabilirseniz aldığınız fiyata, hatta daha üstüne bile elden çıkarma durumunuz olabilir. Sarı siteye bakın.
Android sıkmaya başlamış diyor siz gelmiş hala Android'ler var diyorsunuz.
2. el piyasası olan bir telefon markası Apple. Yenilenmiş alınmaz fakat ikinci elden uygun bir tane telefon bulabilirseniz aldığınız fiyata, hatta daha üstüne bile elden çıkarma durumunuz olabilir. Sarı siteye bakın.
Arkadaşların yemedi diye ve sen kaç yıldır yemiyorsun diye eskide kalmadı dostum. Kimsenin kul hakkını boynunuza almayın.Onlar eskide kaldı. Kaç yıldır kullanıyorum ban yemedim. Arkadaşlarım da kullanıyor yiyen görmedim.
PUBG gibi oyunlarda FPS configinin fark edilmesi çok düşük. Eskiden çok kullanmıştım. ;
@Furkan_001 Hocam sıkıntı nedir ya?![]()
Arkadaşların yemedi diye ve sen kaç yıldır yemiyorsun diye eskide kalmadı dostum. Kimsenin kul hakkını boynunuza almayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.