iPhone 11 128 GB almaya değer mi?

Açıkçası çok uzun arayla telefon aldığım için arasındaki fiyat farkı beni çok ırgalamıyor. Beni hangisi daha çok mutlu edecekse onu tercih etmek istiyorum.
 
Video konusunda 11 iyi olabilir ama S20 FE kullanıcısı olarak fotoğraf çekiminde S20 FE'nin daha iyi çektiğini gözlemledim. Ha iş videoya gelirse 11 hiç acımıyor, gerçekten kat kat daha iyi çekiyor. Bu durumda S21'nin fotoğraf çekiminde, 11'in ise video konusunda daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

Hocam 11 de gece çekimde çok güzel çekiyor.
 
Tavsiyem Yurtdışı İphone 11 Pro almanız 8500 TL 1 yıl kullanırsınız en sonunda 3 bin tl kayıt parası verirsiniz ucuza gelir hemde üst model
 
Merhaba,
₺3000 bandında telefon almayı düşünürken bunu aldım. Fiyatına değer mi diye soracak olursanız bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki iPhone 6'nın desteği bile yeni yeni kesiliyorken bu telefonun bayağı gideri var. Android telefon almaktansa bence iOS tercih edilmeli maddi imkan varsa. 2019'da 6-7k fiyat bandıyla çıkmıştı sanırım. Fiyatı şu an 12.5k bandında falan.
 
Tavsiyem yurt dışı iPhone 11 Pro almanız 8500 TL 1 yıl kullanırsınız en sonunda 3 bin TL kayıt parası verirsiniz ucuza gelir hem de üst model.

Ama yurt dışı iPhone alması için son 365 günde yurt dışına çıkmış olması gerekmiyor mu arkadaşın dün bununla ilgili bir konu açtım da dediğim şekilde cevap aldım.
 
Almaya değer ama bir sorum var senin RTX 3090 var mı?
Benim 16 GB depolama telefonum var ama 3060 Ti var bence telefon yatırma biraz bana mantıksız para bol ise alın.
Ama sen film indiriyorsan cidden alınır.
 

Geri
Yukarı