iPhone 11 18W hızlı şarj destekliyor mu?

Hocam ben Mi9'u sattım biliyorsundur AMOLED ekranı vardı Mi9'da iPhone 11'e geçtiğimde o ekranın kalitesini arayacak mıyım? Ve kenarlıktaki kalınlık göze batıyor mu?

Hocam ben Mi9'u sattım biliyorsundur AMOLED ekranı vardı Mi9'da iPhone 11'e geçtiğimde o ekranın kalitesini arayacak mıyım? Ve kenarlıktaki kalınlık göze batıyor mu?
Kenardaki kalınlık bence kesinlikle göze batmıyor. Hoş bir görüntü değil evet ama büyütülecek bir sorun da değil. Ekran kalitesi olarak ben de a8 2015 Samsung'un SuperAMOLED ekranından geçtim. Tabii ki belirli farklar oldu ancak fark edilir derecede olanlar sadece siyah renklerdeydi. Zifiri karanlıkta uyurken vs. video izlemiyorsanız o da sizi rahatsız etmeyecektir. Ki yine de ciddi derecede rahatsız ettiğini söyleyemem, yıllardır baktığımız LCD ekranlarda da aynısı vardı sonuçta göz aşinalığı var. Genel olarak cihaza baktığımda bana batan hiç bir özelliği olmadı. Kullanırken keşke şu olsaydı ya da keşke Pro alsaydım demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…