iPhone 11 18W hızlı şarj destekliyor mu?

Evet Türkiye'ye geldiği günün ertesinde aldım ancak stokta 128 GB yoktu 64 GB almak durumunda kaldım. Uzun süredir kullanıyorum ve hiç bir konuda üzmedi beni. Gerçekten amiral gemisi sınıfı içerisinde en fiyat performans cihazı diyebilirim. Merak ettiğiniz bir konu varsa sorabilirsiniz ayrıca ancak genel olarak cihazdan fazlasıyla memnunum.
Hocam ben Mi9'u sattım biliyorsundur AMOLED ekranı vardı Mi9'da iPhone 11'e geçtiğimde o ekranın kalitesini arayacak mıyım? Ve kenarlıktaki kalınlık göze batıyor mu?

Hocam ben Mi9'u sattım biliyorsundur AMOLED ekranı vardı Mi9'da iPhone 11'e geçtiğimde o ekranın kalitesini arayacak mıyım? Ve kenarlıktaki kalınlık göze batıyor mu?
Kenardaki kalınlık bence kesinlikle göze batmıyor. Hoş bir görüntü değil evet ama büyütülecek bir sorun da değil. Ekran kalitesi olarak ben de a8 2015 Samsung'un SuperAMOLED ekranından geçtim. Tabii ki belirli farklar oldu ancak fark edilir derecede olanlar sadece siyah renklerdeydi. Zifiri karanlıkta uyurken vs. video izlemiyorsanız o da sizi rahatsız etmeyecektir. Ki yine de ciddi derecede rahatsız ettiğini söyleyemem, yıllardır baktığımız LCD ekranlarda da aynısı vardı sonuçta göz aşinalığı var. Genel olarak cihaza baktığımda bana batan hiç bir özelliği olmadı. Kullanırken keşke şu olsaydı ya da keşke Pro alsaydım demiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı