iPhone 11 2023'de alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca daha Pro modellerinde 120 Hz bile doğru düzgün çalışmıyor siz 60 Hz'i savunuyorsunuz.

O yüzden batarya testlerinde 120Hz aktifken en iyi batarya performansını iPhone sunuyor. Apple 120Hz sürekli çalışacak diye bir iddia da bulunmadı. Apple 13 Pro da 10-120Hz 14 Pro da 1-120Hz vadetti. Siz birkaç tane fanboyun gazına gelip yorum yapıyorsunuz.

Ha! Onu bana demişsin yeni fark ettim.
iPhone 11'in 32 ms ekranı ile yazılım ve S21, 11 Pro Max'in alakası ne çözemedim.

Aynen

@495256 @Erenk1905 hocam daha fazla devam ettirmeyin. Ergenler gibi kavga ediyorsunuz, biriniz 21 diğeriniz 39 yaşında, yapmayın etmeyin.

Hocam Hz yazılımla değişecek bir şey değil verdiğiniz örneğin alakası bile yok batarya performansı her şeyden etkilenen bir olay ancak 60 Hz her türlü 60 Hz'dir değişken bir şey değildir.

Bu konuyu uzatmayacağım. Al eline iPhone 11 diğer eline S21 ya da S22 al ekran hızını 60Hz yap. İkisine dikkatlice bak. Eğer gözlerinde sorun yoksa IPhone'daki 60Hz ın kaydırırken daha akıcı olduğunu görürsün.

Samsung cihazları hiç sevmem (S23 serisi hariç) nedeni ise hem Android arayüzlerinin arka planda öküz gibi CPU yemesi hem de verimsiz Exynos ve verimsiz Samsung üretimi olması.
Acikcasi S22'yi bile kamera ve yasattigi panel deneyiminden iPhone 13 modeline tercih ederim. Tasarim ve kompaktlik cok hosuma gidiyor. Bir gun S22 kullanmaya basladigimda özellikle kilifsiz kullanacagim, kullanilan malzemenin kalitesinden dolayi hissiyat harika.

Arayüz kafasına göre CPU kullanamıyor uygulamalar arka planda kafasına göre iş yapamıyor her uygulama daha optimize daha ne olacak az ekran süresi alırsa onun ayıbı.

Aynen hocam İphone 60 HZ Android 90 HZ gibi.

Bende S23 alacağım 8 gen 1'e hiç bulaşamam lakin ana sensör S22 ile aynı mı kaynak bulamadım pek de araştırmadım.

@495256 @Erenk1905 hocam daha fazla devam ettirmeyin. Ergenler gibi kavga ediyorsunuz, biriniz 21 diğeriniz 39 yaşında, yapmayın etmeyin.

Arkadaş ilaçlarını almayıp foruma giriyor sonra yanlış bilgiyi doğru bilgi diye dayatıyor ne yapalım ki

Bende S23 alacağım 8 gen 1'e hiç bulaşamam lakin ana sensör S22 ile aynı mı kaynak bulamadım pek de araştırmadım.
Sensor S22 ile ayni muhtemelen ama 8 Gen 2'de ki yapay zekanin gelistirilmesi sonucuyla daha iyi fotograflar sunuyor, yazilimsal olarak tipki iPhone 14 (13 Pro sensoru) modelinde oldugu gibi kasitli yapilan iyilestirmeler var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…