iPhone 11 2023'de alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aga iOS da özgürlük yok bir kere. APK yüklenmiyor, IMEI atılmıyor, hala lightning kullanıyorlar oyunlarda ısınıyor. Ben şimdi A16 bionic i 40 derece olunca napayım ocak niyetine mi kullanayım?

Sensor S22 ile ayni muhtemelen ama 8 gen 2'de ki yapay zekanin gelistirilmesi sonucuyla daha iyi fotograflar sunuyor, yazilimsal olarak tipki iPhone 14 (13 Pro sensoru) modelinde oldugu gibi kasitli yapilan iyilestirmeler var.

Keşke sensörü güncelleselermiş :/

Bende S23 alacağım 8 gen 1'e hiç bulaşamam lakin ana sensör S22 ile aynı mı kaynak bulamadım pek de araştırmadım.

Arkadaş ilaçlarını almayıp foruma giriyor sonra yanlış bilgiyi doğru bilgi diye dayatıyor ne yapalım ki :D

S23'ü bugün mağazada inceledim. Bak abartmıyorum cihazın pestilini çıkardım. Cihazda gram ısınma yok ve akıcılık çok iyi. S22 de ilk çıktığı dönemde 120Hz da takılmalar vardı. Bunda gram takılma yok. Tek şüphe edilecek nokta pil. Onun dışında almaya niyetin varsa al kafan rahat kullan.

S23'ü bugün mağazada inceledim. Bak abartmıyorum cihazın pestilini çıkardım. Cihazda gram ısınma yok ve akıcılık çok iyi. S22 de ilk çıktığı dönemde 120Hz da takılmalar vardı. Bunda gram takılma yok. Tek şüphe edilecek nokta pil. Onun dışında almaya niyetin varsa al kafan rahat kullan.

Isınmayacağını bende tahmin etmiştim ama kamera sensörü aynı tek fark 8 gen 2 ve ufs 4.0 olacak. Yurt dışı S23 Ultra almak da çeliyor beni ama küçük ekran bana daha iyi bilemiyorum artık birkaö incelemesi çıksın alırım ileride.

Pil belki 5-6 saat idare eder sanırım mAh yükseltmişler pilde ve TSMC artısı da var.

Isınmayacağını bende tahmin etmiştim ama kamera sensörü aynı tek fark 8 gen 2 ve ufs 4.0 olacak. Yurt dışı S23 Ultra almak da çeliyor beni ama küçük ekran bana daha iyi bilemiyorum artık birkaö incelemesi çıksın alırım ileride.

Ultra modelini de inceledim. Güzel cihazda ebat olarak büyük. Cebe zor sığar. Bataryası ufak olsa da bana göre en ideal cihaz s23.

Pil belki 5-6 saat idare eder sanırım mAh yükseltmişler pilde ve TSMC artısı da var.

YouTube'da 4, 5G üzerinden bir test gördüm. 4 saat 57dk ekran süresinde batarya yüzde 18 kalmıştı. Ayar çekerek günü ucu ucuna çıkartabilirsin.

Ultra modelini de inceledim. Güzel cihazda ebat olarak büyük. Cebe zor sığar. Bataryası ufak olsa da bana göre en ideal cihaz s23.

YouTube'da 4, 5G üzerinden bir test gördüm. 4 saat 57dk ekran süresinde batarya yüzde 18 kalmıştı. Ayar çekerek günü ucu ucuna çıkartabilirsin.

Root atılırsa root atar modemi güç tasarrufuna alırım. Zaten 100 Mbps altı görüyorum hem Wi-Fi hem de mobil veri olarak.

Hangi teknoloji mağazasında var S23 serisi?

Root atılırsa root atar modemi güç tasarrufuna alırım. Zaten 100 Mbps altı görüyorum hem Wi-Fi hem de mobil veri olarak.

Hangi teknoloji mağazasında var S23 serisi?

Giresun'da oturuyorum. Bizim merkezde Samsung'un kendi mağazası var. Orada cihazlara baktım. S23 de en çok hoşuma giden akıcılık oldu. Almaya niyetin varsa tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı