iPhone 11 2023'de alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

128 gayet yeter ayrıca 5 TL'ye depolama satın alınabiliyor şu an telefonumda 7K fotoğraf 64 GB cihaz hala 10GB boş yer var.

iPhone kullansa bu millet emin ol böyle konuşmaz.

iPhone kullanıyorum

Kendim SE 2020 kullandım. 11 le aynı panele sahip. Bir kere şikayet etmedim. Kâğıt üzeri verilerle düz mantık kurmaya bayılıyorsunuz.

O ekranı çok deneyimledim merak etme. Fanboyluğa gerek yok ben de iPhone kullanıyorum ama IP11 0 alınmaz.

6S kullanıyorum günlerce bela okuyorum ekrana YouTube'da bile belirgin fark var 1080p ile arasında.

Kuzenimde var çocuk aktif kullanıyor 4-4.30 saat görüyor. Cihaz 3 aylık bataryası 97 de. Şimdi de soracağım bakalım ekran süresi ne kadarmış.

Güncel sürüme güncelledikten sonra sıfırlayıp temiz kurulum yapsın. Batarya sorunu çekenler büyük sürümden sonra sıfırlamayıp temiz kurulum yapmayanlardır.

iPhone kullanıyorum

O ekranı çok deneyimledim merak etme. Fanboyluğa gerek yok ben de iPhone kullanıyorum ama IP11 0 alınmaz.

Bende 0 alınmaz diyorum ama ekran gömdüğünüz kadar kötü değil. Eğer öyle olsaydı 65milyon insan bu cihazı satın almazdı.

Güncel sürüme güncelledikten sonra sıfırlayıp temiz kurulum yapsın. Batarya sorunu çekenler büyük sürümden sonra sıfırlamayıp temiz kurulum yapmayanlardır.

Her sürümü iTunes ile atıyor ben öğrettim kendisine. iOS 16'dan sonra cihazı çökünce bana gelmişti iTunes ile yap dediğimde düzelmişti.
Şu anda güncelliyor cihazı bakalım yarına kaç saat dayanacak.

Hocam bilgisiz olduğunuz çok belli iPhone 11 ekranı dışında hiçbir özelliği ile Android rakipleri ile karşılaştırılamaz ama tabii ki 0 alınması çok saçma olur.
S22, 11 ile bir tek batarya konusunda kapışır onun dışında bütün özelliklerinde fark ile önde.

Android çok uzun ömürlü değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…