iPhone 11 20W adaptör ile geç şarj oluyor

kaganaslan007

Nanopat
Merhaba herkese iPhone 11 kullanıyorum ve şu 2 haftadır aşırı yavaş şarj ediyor.
Spigen 20W adaptör kullanmaktayım şarj kablosu kutunun içinden çıkan kablodur.
Orijinal Apple ürünü de kullansam sonuç aynı.
Düşünceleriniz.

2 haftadır ülke genelinde aşırı sıcaklar mevcut, bundan dolayı ısınıp sürekli şarj işlemine ara veriyor. Bu yüzden dolayı da yavaş şarj etmesi normaldir diye düşünüyorum. Telefon sıcak olmayıp şarj etmiyorsa bilemem tabii, detay vermeniz gerekmekte.

Batarya sağlığına kontrol edin.

Batarya sağlığım çok kötü zaten okul bitti işe başlayıp 13 param çıkarsa 15 almayı düşündüğümden bataryaya gidip birkaç bin lira ödemek istemedim
Ama bataryadan kaynaksak durum olsa bu kadar yavaş şarj edeceğini düşünmüyorum
iPhone 7 kullandığım zaman batarya 60 küsurlerdeydi o hızlı doluyordu.

2 haftadır ülke genelinde aşırı sıcaklar mevcut, bundan dolayı ısınıp sürekli şarj işlemine ara veriyor. Bu yüzden dolayı da yavaş şarj etmesi normaldir diye düşünüyorum. Telefon sıcak olmayıp şarj etmiyorsa bilemem tabii, detay vermeniz gerekmekte.

Bütün telefoncular da aynısını söylüyor bizim arkadaşta 14 var eğer ısınma fazlaysa gidip ya klimanın önünde soğutup öyle şarj ediyor
Yaklaşık 2 buçuk saattir şarjda ve % 75.

Bütün telefoncular da aynısını söylüyor. Bizim arkadaşta 14 var, eğer ısınma fazlaysa gidip ya klimanın önünde soğutup öyle şarj ediyor.
Yaklaşık 2 buçuk saattir şarjda ve %75.

Normaldir, iPhone XS kullanıyorum aynı şekilde 4-5 saat boyunca şarjın %75-80 seviyesinden yukarı çıkmadığını gözlemlemiştim. Aşırı sıcaklar mevcut üstüne hızlı şarj da kullanıyorsunuz anormal bir durum yok.

Uyarı verdiği zamanda oluyor çekip 3 5 dakika sonra tekrar takıyorum ama 2 buçuk 3 saate %75 olması mantıklı değil.
O bir tık fazla evet. Adaptör ve kablo değiştirin, öneri istersen ben bunları kullanıyorum:

Adaptör pahalı gelirse daha ucuzlarına yönelebilirsin.

Hocam büyük ihtimalle bataryadan bende de yakın zamanda olmuştu tablette 6 saat şarja takmıştım o 6 saatte şarj 2 olmuştu.

Şu an batarya değiştirip en kötü 2500 3000 vermek istemiyorum
Bakalım artık işe başlarsam direkt satacağım zaten.

O bir tık fazla evet. Adaptör ve kablo değiştirin, öneri istersen ben bunları kullanıyorum:

Adaptör pahalı gelirse daha ucuzlarına yönelebilirsin.

Adaptör olarak Spigen kullanıyorum kabloda içinden gelen kabloydu
Normal 20W Apple adaptöründen de test ettim maalesef sonuçlar aynı.

Normaldir, iPhone XS kullanıyorum aynı şekilde 4-5 saat boyunca şarjın %75-80 seviyesinden yukarı çıkmadığını gözlemlemiştim. Aşırı sıcaklar mevcut üstüne hızlı şarj da kullanıyorsunuz anormal bir durum yok.

Anladım teşekkür ederim önerileriniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı