iPhone 11 20W adaptör ile geç şarj oluyor

Bende de XR var bataryası A kalite yani orijinal değil. Klimalı odada ediyorum yine yavaş doluyor. Anlamadım gitti. Apple orijinal batarya dahil bir sürü denedim hepsinde yavaş. Sadece Powerbank jet gibi ediyor.

Sanırsam bataryası orijinal değil diye. Neyse ki ekran süresi olarak 5-6 saat veriyor...

Merhaba herkese iPhone 11 kullanıyorum ve şu 2 haftadır aşırı yavaş şarj ediyor.
Spigen 20W adaptör kullanmaktayım şarj kablosu kutunun içinden çıkan kablodur.
Orijinal Apple ürünü de kullansam sonuç aynı.
Düşünceleriniz.

Ayarlarda pil bölmesinden iyileştiirlmiş pil şarjı seçeneğini kapatın bundan olabilir çünkü gece taktığınızda uyanma saatinize göre şarjı 80 de keser belli saatlerde sonradan devam eder. Veya telefonunuz ısınıyorsa falan haliyle korumaya alır durdurur şarj alımını. Bahsettiğim ayar pil sağlığınız için daha iyi unutmayın.

Ayarlarda pil bölmesinden iyileştiirlmiş pil şarjı seçeneğini kapatın bundan olabilir çünkü gece taktığınızda uyanma saatinize göre şarjı 80 de keser belli saatlerde sonradan devam eder. Veya telefonunuz ısınıyorsa falan haliyle korumaya alır durdurur şarj alımını. Bahsettiğim ayar pil sağlığınız için daha iyi unutmayın.

Telefon %50ye kadar normal şekilde doluyor 50 ve üstünde 2 saatten fazla sürüyor dolması.

Bende de XR var bataryası a kalite yani orijinal değil. Klimalı odada ediyorum yine yavaş doluyor. Anlamadım gitti. Apple orijinal batarya dahil bir sürü denedim hepsinde yavaş. Sadece powerbank jet gibi ediyor.

Sanırsam bataryası orijinal değil diye. Neyse ki ekran süresi olarak 5-6 saat veriyor...

Bir denemediğim powerbank kaldı zaten.
İlk fırsatta direkt değiştireceğim zaten.

Telefon %50ye kadar normal şekilde doluyor 50 ve üstünde 2 saatten fazla sürüyor dolması.

Bir denemediğim powerbank kaldı zaten.
İlk fırsatta direkt değiştireceğim zaten.

Hocam evde başka telefon varsa onda deneyin en kötü. Eğer onda sorun yoksa sorun çakma bataryadadır muhtemelen. Spigen yeni ise kolay kolay öyle sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Satın kurtulun hocam. Değişirseniz yüksek ihtimal satarken bile zarara girersiniz.

Hocam evde başka telefon varsa onda deneyin en kötü. Eğer onda sorun yoksa sorun çakma bataryadadır muhtemelen. Spigen yeni ise kolay kolay öyle sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Satın kurtulun hocam. Değişirseniz yüksek ihtimal satarken bile zarara girersiniz.

Spigen'i 1 ay önce aldım.
Telefonun kablo da telefonun yanında gelen kabloydu.
Dediğim gibi normal Apple adaptörü de kullandım sonuç aynı.
Zaten dediğim gibi yeni okul bitti güzel yerde iş bulursam en kötü 13 almayı düşünüyorum.
Biraz zorlayıp 15 de alabilirim.

Spigen'i 1 ay önce aldım.
Telefonun kablo da telefonun yanında gelen kabloydu.
Dediğim gibi normal Apple adaptörü de kullandım sonuç aynı.
Zaten dediğim gibi yeni okul bitti güzel yerde iş bulursam en kötü 13 almayı düşünüyorum.
Biraz zorlayıp 15 de alabilirim.

Hocam satın değiştirin. Yeni güncellemeyi zaten 11 kaldıramayacak. 13 de yeter. 15'e zorlayabildiğiniz akdar zorlayın eğer bir telefon aldığınızda uzun süre kullanan biriyseniz.

iOS 26'yı alacak ama iOS 18'de bile saçma sapan işler var.
En kısa zamanda değişeceğim.

Hocam alacak zaten ama işlemci zorlanıyor onu söyledim. Şimdi gelir bir mod yanlış bilgi çakar onunla uğraşamam açıklayayayım. iOS 26 da fena kasıyor yani tabii şu an devoloper beta ama gene de işlemcisi o kadar iyi değil almaması gereken güncellemeyi aldı.

Şimdiden hayırlı olsun hocam.

Hocam alacak zaten ama işlemci zorlanıyor onu söyledim. Şimdi gelir bir mod yanlış bilgi çakar onunla uğraşamam açıklayayayım. iOS 26 da fena kasıyor yani tabii şu an devoloper beta ama gene de işlemcisi o kadar iyi değil almaması gereken güncellemeyi aldı.

Şimdiden hayırlı olsun hocam.

Aynen öyle hocam haklısınız.

Teşekkür ederim en iyisi sizlerin olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı