iPhone 11 22.000 TL

Alan tek hücreliler olacaktır yine. Ayrıca refah seviyesi yüksek ülkelerde yaşayanların da tepki göstereceğini düşünüyorum. 3500$ oldukça yüksek bir rakam.
Kesinlikle öyle. Zaten Avrupa ve Amerika toplumlarındaki tüketiciler mal ve hizmet alım gücü yüksek olduğu halde genel olarak bu tür konularda çok bilinçli ve hassas. Bir ürüne değerinden fazla meblağ ödemiyorlar ve ödemedikleri gibi olumsuzca eleştirmesini de biliyorlar.

Türkiye'de ise Iphone sosyal bir statü aracı olarak görüldüğünden sosyoekonomik statü olarak üst kesimden insanlar da satın alıyor,alt tabakadan insanlarda.

Son düzenleme:
Asgari ücretli tayfaya yeni aksiyon çıktı, desene.

Bir telefona, ne özelliği olursa olsun bu kadar para verilmez. Yazık günah. Bu sözüm işçi sınıfındakiler için. Bu parayı günlük harcayan adamlar da var, onlar için para değil zaten.

Ne ? İPhone ve 22 bin TL? Herhelde Caviar kaplama yapmış. Neyse fakir telefonu. Ben almam. Galaxy Fold alırım. O da fakir! telefonu. Beyin fakiri telefonu.
Aslında tasarımı bence güzel. 22 bin olmasaydı alırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı