Merhabalar, iPhone 11 almayı düşünüyorum hafta içinde ama kutunun içinden adaptör çıkmadığını öğrendim. Hızlı şarj istiyorum ama kendi sitesinde 200 TL bana daha uygun fiyatlı bir adaptör önerir misiniz? Evimde mi 9T telefonumdan kalma şarj adaptörü bulunuyor onunla şarj etsem sıkıntı yaşar mıyım? Onun içinde yeni kablo almam gerekecek. Bu şarj aletini kullanırsam bataryama zarar verir mi? Apple İphone Hızlı Şarj Aleti 20W Usb-C Adaptör 11 12 12 Pro 12 P Fiyatları ve Özellikleri
En sağlıklı pil ömrü ve arıza durumunda savunmanız olması açısından orijinal adaptör ve orijinal kablo kullanın. Eğer pilinizde sonradan bir arıza olursa harici bir ürün kullandığınız için kullanıcı hatası olarak görülebilir.
Merhabalar, iPhone 11 almayı düşünüyorum hafta içinde ama kutunun içinden adaptör çıkmadığını öğrendim. Hızlı şarj istiyorum ama kendi sitesinde 200 TL bana daha uygun fiyatlı bir adaptör önerir misiniz? Evimde mi 9T telefonumdan kalma şarj adaptörü bulunuyor onunla şarj etsem sıkıntı yaşar mıyım? Onun içinde yeni kablo almam gerekecek.
Mi 9T 18W hızlı şarj destekliyor.
Mevcut adaptör iPhone 11 için uygun.
Apple orijinal tavsiye etse de illa orijinalini al demiyor. Kullanabilirsin. (Bence de 200 TL olan orijinal adaptörü al.)
Mi 9T 18W hızlı şarj destekliyor.
Mevcut adaptör iPhone 11 için uygun.
Apple orijinal tavsiye etse de illa orijinalini al demiyor. Kullanabilirsin. (bence de 200 TL olan orijinal adaptörü al.)