iPhone 11, AirPods ve Casper laptop ile masaüstü bilgisayar takası mantıklı mı?

Mirac Acar

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sarıyer
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 10 aydır kullandığım bilgisayar şu şekilde;
G.Skill RipjawsV Black 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16S-8GVKB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 adet.

Not: SSD'de sorun çıkmadı ve klavye mouse bende kalacak. Onların ederi 450 TL civarı.
Bu kasa ve monitör karşılığında şunları alacağım;
1-) Casper Nirvana F600 laptop, özellikleri;
-i5 7200u.
-HD 620.
-4 GB DDR4 2133 MHz RAM.
-500GB HDD.

2-) iPhone 11 beyaz 128 GB, sanırım beyaz kaskolu.

3-)AirPods 2. nesil kulaklık.

Planım şu şekilde. Bu laptopu satacağım, sizce ne kadara satarım? 2500 - 3000'e satmayı düşünüyorum.
iPhone 11'i 6500 TL'ye satmayı düşünüyorum. Elimde 9500-10000 TL para olacak. Ya da iPhone'lerin fiyatları düşmüyor, ekran kartı fiyatları düşene kadar iPhone 11 kullanırım, ekran kartı fiyatları düştüğü zaman satıp PC alırım. Sizce ne yapmalıyım?

Not; kullandığım telefon J7 2016 artık idare edemiyor.
Sizce takas mantıklı mı? Takası yapacağım kişi abim, bilgisayarı da bana abim almıştı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hiçbir zaman abime güvenmedim. Ama dediğiniz gibi elinize 10K para geçecekse eğer mantıklı. PC alacaksanız biraz bekleyin demeyeceğim çünkü 2023 e kadar çip olmayabilirmiş. Bence mantıklı

Hocam IPhone'un sıfırı 7500 siz nasıl o fiyata satacaksınız? Cihazlar ne kadar kullanılmış yazsanız daha sağlıklı cevaplar verilebilir.

6 ay falan kullanıldı çizik falan yok kılıf ile kullanıldı ekran koruyucu ile kullanıldı ve kaskosu var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı