iPhone 11 alınır mı?

Demir Alp

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, çok yakından tanıdığım bir yakınımdan 10.000TL'ye tertemiz iPhone 11 alma fırsatım vardı fakat 8000TL'ye Redmi 12 aldım, sizce yanlış bir karar mı olmuş? Redmi 12'yi oyun performansı için aldım.

Her ne kadar çoğu durumda önermesem de fiyatı uygunmuş; alınabilirdi. Redmi 12 oyun için pek uygun bir cihaz değil. Klasik hafif oyunlarda çok sıkıntı olmaz fakat ağır oyunlar oynamayı düşünüyorsanız pek bir şey beklemeyin.

İp11'den yazıyorum. Eskidi artık. Redmi'yi sıfır aldıysanız tadından yenmez. Sıfır değilse de IP11'e göre daha güncel bir cihaz sonuç olarak. Size yeterli geliyorsa (ki yetersiz bir cihaz değil) en güzeli odur.

10K'ya tertemiz 11 nasıl oluyor ? Piyasası düştü 11'in ama o kadar değil face id bozuklar anca 9-10k sağlam temizler 12.5-14 arası.

Aldığın telefon g88 işlemci kullanıyor, yani oyun için rezalet bir işlemci. 11'de ise A13 var. Kat kat daha iyi bir işlemci. O telefonun tek artısı batarya olur sanırım. Kötü biri karar vermişsin.

Daha güncel olması daha iyi olduğu anlamına gelmez. Dediği telefonda olan işlemci işlemci sıralamasında 150. sırada iken A13 5 yıl geçmesine rağmen 27. sırada.

Daha güncel olması daha iyi olduğu anlamına gelmez. Dediği telefonda olan işlemci işlemci sıralamasında 150. sırada iken A13 5 yıl geçmesine rağmen 27. sırada.

Hocam zaten konu Sahibi'de biliyordur'ki IP11'in işlemcisi daha güçlü fakat pil diye bir gerçek var. Benim cihazım şu an %80'nin altında ve eziyet gibi geliyor. Pil değiştirme opsiyonları var fakat 10K'ya satılan IP11'in eğer pili değişmiş ise değiştirilmiş Pilinden'de çok fayda geleceğini düşünmüyorum.

Deji batarya öneririm orijinalle acı çekmenize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…