Daha güncel olması daha iyi olduğu anlamına gelmez. Dediği telefonda olan işlemci işlemci sıralamasında 150. sırada iken A13 5 yıl geçmesine rağmen 27. sırada.İp11'den yazıyorum. Eskidi artık. Redmi'yi sıfır aldıysanız tadından yenmez. Sıfır değilse de IP11'e göre daha güncel bir cihaz sonuç olarak. Size yeterli geliyorsa (ki yetersiz bir cihaz değil) en güzeli odur.
Daha güncel olması daha iyi olduğu anlamına gelmez. Dediği telefonda olan işlemci işlemci sıralamasında 150. sırada iken A13 5 yıl geçmesine rağmen 27. sırada.
Deji batarya öneririm orijinalle acı çekmenize gerek yok.Hocam zaten konu Sahibi'de biliyordur'ki IP11'in işlemcisi daha güçlü fakat pil diye bir gerçek var. Benim cihazım şu an %80'nin altında ve eziyet gibi geliyor. Pil değiştirme opsiyonları var fakat 10K'ya satılan IP11'in eğer pili değişmiş ise değiştirilmiş Pilinden'de çok fayda geleceğini düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.