iPhone 11 arka camı kırıldı

egeilhamyalman

Hectopat
Daha fazla  
Daha yeni almıştım. Ayrıca yenilenmiş bir telefon, garantisi de var fakat garanti kapsamina girmiyor sanırım. Ne yapmalıyım?
Ayrıca arka kamerada hafif siyah leke de oluştu. Yardımcı olursanız sevinirim (düşürdüm).

Dosya Ekleri

• 17192279200457648966844273616640.jpg
    17192279200457648966844273616640.jpg
    360,2 KB · Görüntüleme: 133
Daha yeni almıştım. Ayrıca yenilenmiş bir telefon, garantisi de var fakat garanti kapsamina girmiyor sanırım. Ne yapmalıyım?
Ayrıca arka kamerada hafif siyah leke de oluştu. Yardımcı olursanız sevinirim (düşürdüm).
Yeni cam almalısınız.

Tamir ettirmek istiyorsanız ettirin ya da kılıf takıp kullanın. Kamera çalışmıyorsa ilerde satmak zor olur tamir ettirin.

Hocam yeni aldığınız için Apple'nin yetkili servisleri var biraz daha fazla para verip Apple destekli orijinal cam takmanız daha mantıklı.

Ne kadara mal olur sizce?Kamera çalışıyor bu arada ama iki tane siyah leke var arka kamerasında ekrandan bakınca gözüken.

Hocam yeni aldığınız için Apple'nin yetkili servisleri var biraz daha fazla para verip Apple destekli orijinal cam takmanız daha mantıklı.
Hocam çok pahalıdır o kadar para veremem maalesef.

Bu lazerle cam değişimi olayı var onu sakın yapmayın. Küçük cam parçaları cihaz içinde kalıyor ve pile saplanabiliyor.

Şu şekilde 2 tane leke var toplam maliyeti ne kadar olur sizce tahmini telefoncuda?

Bu lazerle cam değişimi olayı var onu sakın yapmayın. Küçük cam parçaları cihaz içinde kalıyor ve pile saplanabiliyor.
Başka hangi yollar var?

Dosya Ekleri

• Picsart_24-06-24_14-37-53-097.jpg
    Picsart_24-06-24_14-37-53-097.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 85

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı