iPhone 11 batarya değişimi için güçlendirilmiş mi orijinal mi?

İbrahimTunx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda iPhone 11 kullanıyorum ve pil yüzdem 70 de şehir dışındayım ve burada değiştirmek istiyorum. Bataryayı ve bir telefoncu buldum fiyat aldım güçlendirilmişe 1500 orijinale 2000TL dedi ve pil yüzdesinin görünmesini istiyorsam ekstra ücret vermem gerekiyormuş. Ben orijinal pil taraftarıyım fakat orijinalse neden pil yüzdesi yazmıyor ve bu güçlendirilmiş bataryanın markası Foxconn. Adam onu da Apple üretiyor tarzı bir şeyler söyledi. Sizce hangisini taktırmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Şu anda iPhone 11 kullanıyorum ve pil yüzdem 70 de şehir dışındayım ve burada değiştirmek istiyorum. Bataryayı ve bir telefoncu buldum fiyat aldım güçlendirilmişe 1500 orijinale 2000TL dedi ve pil yüzdesinin görünmesini istiyorsam ekstra ücret vermem gerekiyormuş. Ben orijinal pil taraftarıyım fakat orijinalse neden pil yüzdesi yazmıyor ve bu güçlendirilmiş bataryanın markası Foxconn. Adam onu da Apple üretiyor tarzı bir şeyler söyledi. Sizce hangisini taktırmalıyım?
Faxconn dediği marka 250-300tllik ürün. Pil ömrünün görünmesi için eski bataryadaki çipi takacak, orjinal dediği pile herhangi bir şey takmasına gerek yok. Orjinalde o çiple birlikte geliyor. Yani orjinal diyip üstüne pil ömrünün görünmesi için tekrar ücret talep edecekse o pil orjinal değildir. +Olarak iPhone 11 için orjinal pile para bayılmaya gerek yok Rova marka pil alıp taktırın keyfinize bakın.

Faxconn dediği marka 250-300tllik ürün. Pil ömrünün görünmesi için eski bataryadaki çipi takacak, orjinal dediği pile herhangi bir şey takmasına gerek yok. Orjinalde o çiple birlikte geliyor. Yani orjinal diyip üstüne pil ömrünün görünmesi için tekrar ücret talep edecekse o pil orjinal değildir. +Olarak iPhone 11 için orjinal pile para bayılmaya gerek yok Rova marka pil alıp taktırın keyfinize bakın.
O Pil yüzdesi olayını 5 6 yere sordum orjinal Pil ama Yüzde görünmesi için çip aktarımı yapılmadı lazım oda ekstra ücret diyorlar Bende anlamadım 5 6 yer aynı şeyi dedi

O telefoncudan hemen uzaklaş kardeşim. Orijinal bataryayı yetkili servis hariç hiçbir yer takamaz. Orijinal batarya ücretide 3549₺ Apple'nın sitesinde yazıyor.
Hocam şuanda geldigim şehir kaçakçılıgın merkezi sayılır o yüzden bilmiyorum Kimse takamaz diyorsunuz fakat yaşadıgım şehirden de fiyat aldım hepsi 1.5 2.5 arası orjinal takılır diyor

O Pil yüzdesi olayını 5 6 yere sordum orijinal Pil ama Yüzde görünmesi için çip aktarımı yapılmadı lazım oda ekstra ücret diyorlar Bende anlamadım 5 6 yer aynı şeyi dedi

Hocam şu anda geldigim şehir kaçakçılıgın merkezi sayılır o yüzden bilmiyorum Kimse takamaz diyorsunuz fakat yaşadıgım şehirden de fiyat aldım hepsi 1.5 2.5 arası orijinal takılır diyor

Uyarması benden gerisi sana kalmış kardeşim. iPhone 11 devri artık bitiyor orijinal batarya taktırdığına değmez. Deji veya rova marka pil alıp kendinde takabilirsin.

Uyarması benden gerisi sana kalmış kardeşim. iPhone 11 devri artık bitiyor orijinal batarya taktırdığına değmez. Deji veya rova marka pil alıp kendinde takabilirsin.
Dostum değmez derken arada 500tl fark var zaten ya Şuanda mecbur değiştirmem gerek ve adam diyorki ya foxconn takıcam yada Orjinal Ne yapayım yani

Dostum değmez derken arada 500tl fark var zaten ya Şuanda mecbur değiştirmem gerek ve adam diyorki ya foxconn takıcam yada Orjinal Ne yapayım yani

Birader ne laf anlamaz adammışsın sen ya ahahah hala 500 lira fark var diyorsun.. 1 ay geç gördüm açtığın konuyu gülmekten öleceğim yeminle.. Bir de kaçakçılığın merkezindeyim diyor.. İyi ki gördüm bu konuyu ya, sabah sabah iyi geldi ahahaha

Technopat Haberler

Geri
Yukarı