iPhone 11 batarya değişiminde pil sağlığı sıfırlanır mı?

Berkay qx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba telefonumun pil sağlığı %73 şarjım gün içinde çok hızlı bitiyor. Bataryamı değiştirmek istiyorum. Bir yere sordum değiştireceğim fakat 1500 TL'ye değiştiriyor ve orijinal takacağını söylüyor. Pil sağlığım 100'de 100 olacak mı dedim yok aynı 73'te kalır ama bataryan değişir dedi. Sen %73ü 100 gibi hesaplayacaksın dedi. Bu doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba telefonumun pil sağlığı %73 şarjım gün içinde çok hızlı bitiyor. Bataryamı değiştirmek istiyorum. Bir yere sordum değiştireceğim fakat 1500 TL'ye değiştiriyor ve orijinal takacağını söylüyor. Pil sağlığım 100'de 100 olacak mı dedim yok aynı 73'te kalır ama bataryan değişir dedi. Sen %73ü 100 gibi hesaplayacaksın dedi. Bu doğru mu?

O fiyata parça ve işçilik dahilse kesinlikle orijinal değildir :) Zaten pil sağlığının değişmeyeceğini de belirtmiş. Orjinal batarya paketlerinde tanıtımları da yapıp değişimleri yapıyorlar. Pil sağlığı %100 e çıkıyor.

Aftermarket bataryaya sizin bataryanız üzerindeki çipi takacaksa böyle bir şey olabilir. Aksi takdirde sadece pili değiştirirse sağlığın sıfırlanması gerekiyor diye biliyorum.

Sahte pili/ aftermarket bataryayı doğrudan takarsa bilinmeyen parça hatası verebilir cihazınız.
Hocam peki orjinal batarya taksada pil sağlığını yükselir mi

O fiyata parça ve işçilik dahilse kesinlikle orijinal değildir :) Zaten pil sağlığının değişmeyeceğini de belirtmiş. Orjinal batarya paketlerinde tanıtımları da yapıp değişimleri yapıyorlar. Pil sağlığı %100 e çıkıyor.
Hocam anlamadım biraz detaylı anlatırmısınız orjinal taksada benim güncel bataryamın üstündeki çipi yeni bataryaya takınca pil sağlığı aynı oluyormuş üstte bi arkadaş dedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı