iPhone 11 batarya sağlığı 79'a düştü

Telefoncularda böyle yapıyor o zaman iyimiş bende 13 var telefonuna yaparım o zaman

Şimdi punto makinesı, batarya data chip ve yazacak makinelerden birisini alırsın. Bu şekilde yaparsın. Ki bu iş tecrübe ister. Yapamadığında batarya Flex çöp edebilirsin. UFX batarya alma düz bir batarya al. Bilinmeyen uyarısını göz ardı ederek kullan ya da Apple servisinde orijinal taktır.

Pil sağlığını bas bayağı yanlış gösteriyor.

iPhone 13'e yan sanayi batarya takmak çok mantıklı değil gibi. Az zorlayıp orijinal alın.

Data chip arıza verebiliyor, yüzde yanlış gösterebiliyor. Doğru zaten ben önermiyorum. Garanti açısından bir yöntem var onu söylemiyorum ki onda işçilik var, emek var ki büyük çoğunluk teknisyen olarak yapmıyor.

Kısaca puntoloma işi riskli bir iştir.

Şimdi punto makinesı, batarya data chip ve yazacak makinelerden birisini alırsın. Bu şekilde yaparsın. Ki bu iş tecrübe ister. Yapamadığında batarya Flex çöp edebilirsin. UFX batarya alma düz bir batarya al. Bilinmeyen uyarısını göz ardı ederek kullan ya da Apple servisinde orijinal taktır.

Data chip arıza verebiliyor, yüzde yanlış gösterebiliyor. Doğru zaten ben önermiyorum. Garanti açısından bir yöntem var onu söylemiyorum ki onda işçilik var, emek var ki büyük çoğunluk teknisyen olarak yapmıyor.

Kısaca puntoloma işi riskli bir iştir.
Riskli zaten. Günümüz telefoncuları da pil sağlığı gösteriyor diyerek neredeyse bir batarya ücreti daha alıyorlar 😂.

rova batarya takmayı düşünüyorum kaliteli diye biliyorum kullanan arkadaşım var memnun baya
Orijinale yaklaşamayacak ürünler. Eski bir cihazın da yok.

Riskli zaten. Günümüz telefoncuları da pil sağlığı gösteriyor diyerek neredeyse bir batarya ücreti daha alıyorlar 😂.

Orijinale yaklaşamayacak ürünler. Eski bir cihazın da yok.

Aldıkları para beni ilgilendirmez ama punto yaparken riskine göre fiyat biçebilir. 5 TL su alıp 160 TL satan var ülkede.

İPhone tlf almak için nelerden feragat edip telfonu alacaksın sonrasında pil sağlığı servis dedimi yansanayi batarya taktıracaksın değmez yazık olur emeklerine pazardan karpuz almıyoruz her zaman orijinali kullanmak lazım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı