Daha fazla
Panic atıyor iken değişip görseydin kesin çözülmüş derdim. Ama yan tuş filmleri ile bord alakasız şeyler. Elektronikte bu tarz saçma sapan ilişkiler olabiliyorumarım elindeki çıkma bord tüm işlevlerini sorunsuz yerine getirir. Şebeke, mikrofon, hoparlör, titreşim motoru, video sesleri onun üstünde ya da onun aracılığıyla çalışıyor. Detaylıca test et üstadım.
Bir deneyin hocam. Power değiştikten sonra bordun arızaya düşmesi biraz ironik olmuş.
Kesinlikle tam bir saçmalık ama tespitim doğru çıktı şarj bordu değiştikten sonra 1 saat oldu telefon hala kapanmadı çalışıyor. Yüzde yüz düzeldi diyemem daha çok erken ama büyük olasılıkla düzeldi.
Panic atıyor iken değişip görseydin kesin çözülmüş derdim. Ama yan tuş filmleri ile bord alakasız şeyler. Elektronikte bu tarz saçma sapan ilişkiler olabiliyorumarım elindeki çıkma bord tüm işlevlerini sorunsuz yerine getirir. Şebeke, mikrofon, hoparlör, titreşim motoru, video sesleri onun üstünde ya da onun aracılığıyla çalışıyor. Detaylıca test et üstadım.
Ben hala yan tuş filmlerine güvenmiyorum ustam. Umarım tekrar arızaya düşmez.Telefon değişmeden önce hep panic atıyordu fakat değiştiğimden beri şu an hiçbir sorun yok zaten şarj bordu yıpranmış haldeydi 2.el aldım cihazı çünkü. İşlemli cihaz.
Tüm testleri yaptım hiçbir sorun yok yardımın için teşekkürler.
Bu sorunu yaşayacak kişilere söylemem gereken şey şu ki; eğer bilginiz yoksa yapmayın ben tecrübeliyim amatör de olsam tecrübem var 10-15 kez iPhone 11 baştan sona toplamışlığım var o yüzden zarar vermeden hallettim ama bilmeyenler yapmasın çünkü cidden ince detaylar var zarar verir cihaza.
Genel olarak özetle şunu söyleyebilirim ki; missing sensor kısmından sonra Mic2, prs0 gibi şeyler görürseniz çoğunlukla şarj bord değişimi düzeltiyor. Missing sensor yerine başka şeyler de yazıyor olabilir tabii ki bunu da internette Türkçe ve İngilizce olarak ayrı ayrı detaylı aratıp sorunların tespitini kısmen yapabilirsiniz.
Benim cihazın panic dosyasında missing sensor kısmından sonra Mic2, prs0 gibi şeyler görünüyordu ve bunun şarj bordundaki komponentlerle alakalı oldugunu öğrendikten sonra değişimini yaptım (orijinali ile) ve düzeldi.
Ben hala yan tuş filmlerine güvenmiyorum ustam. Umarım tekrar arızaya düşmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.