iPhone 11 düşme sonucu LCD sızması sebebiyle değişim yapılabilir mi?

406501

Hectopat
Merhaba. iPhone 11 kullanıyorum 64 GB'ligi. kendim yere dusurdum LCD sizmasi var ama hiç ezik gözükmüyor ve airdrop doğru düzgün çalışmıyor. pazartesi günü zorlu IPhone'da randevum var bu telefonu alıp bana sıfır iPhone 11 verirler mi? bir de eğer ellerinde 64 GB'ligi yoksa bana 128'lik veririler mi?

LCD sızması kendi kendine oluşacak değil darbe olmadan sorun oluşmayacağı için yeni telefon umudunuzu çöpe atın derim ayrıca siz kasayı açmadan görmüyorsunuz fakat belki kasa içinde hasar kaynaklı sorunla vardır. Yani bunu anlamak servis için zor olmayacak.

LCD sızması kendi kendine oluşacak değil darbe olmadan sorun oluşmayacağı için yeni telefon umudunuzu çöpe atın derim ayrıca siz kasayı açmadan görmüyorsunuz fakat belki kasa içinde hasar kaynaklı sorunla vardır. Yani bunu anlamak servis için zor olmayacak.
Hmmm peki airdrop nasıl çözülür ona ben hiç Bi şey yapamam zaten

Benimki çatlamadi halıya düştü sert haliydi yandan LCD siziyor simdi bir de airdrop bozuk ona hiçbir şey yapmadim.

Tamam da kanki ekran hasarına giriyor bu yapacak bir şeyleri yok ekran değişecek onun da fiyatı 2.829 TL di galiba. AirDrop da bakarlar onun içinde ücret talep edebilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı