Çözüldü iPhone 11 ekran degisince Face ID gider mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sazcalanyone

Decapat
Daha fazla  
iPhone 11 cihazım var tüm parcalar orijinal diye almıstım ama ekran degil anladıgım kadarıyla. Bastırınca piksel gibi seyler cıkmıyor diye biliyorum ekranda orijinal olunca. Face ID turetone vs. calısıyor ekran donuyor yazılımsal olabilir dendi ekran orijinal dedigimde ama yazılım mı attırıp sansımı denemeliyim? 200 TL diyorlar. Ekran mı degismeliyim ve degisirsem Face ID gider mi? Birkaç arkadas düzgün takılırsa gitmez dedi pek güvenemedim fikir verebilir misiniz ne yapmalıyım?

Değişirsen yanlış bilmiyorsam üstündeki sensörleri vesaire tanıtmaları gerekiyor geri ama hassas bir şey, ne olduğu belirsiz tamircilere vermeni tavsiye etmem. 8'imi verdim ön camı değişsinler diye, 1.400TL'lik ekranı değişip bir de 1000 TL aldılar benden

Orijinal olduğunu anlamak için ek olarak da 3uTools kullanabilirsin.

App Store'a yazdım da cıkmadı hocam 3uTools.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kücük bir arastırmayla ögrendim bende orijinalse yazılım attırmam daha mantıklı olur herhalde degil mi?
Yazılım attırmaktan kastın ne hocam? LCD ekranlarda orijinal bile olsa bastırınca garip oluyor, SE2'den biliyorum. Orijinalse bozma derim evet.

Çözüm
Yazılım attırmaktan kastın ne hocam? LCD ekranlarda orijinal bile olsa bastırınca garip oluyor, SE2'den biliyorum. Orijinalse bozma derim evet.

Tam bilemiyorum ama yazılımsal bir problemde olabilir diyorlar tekrar kuruluyor sanırım çok da zor degil birkaç videoyu izlemistim.

Sanırsam IOS'u bilgisayardan kurup iTunes ile kurmaktan bahsediyorsanız. Biliyorsanız kendiniz yapın derim.

Cok zor degil anladıgım kadarıyla zaten cogu seyi kendisi yapıyor ama anlamadıgım bir şey var cift dokununca ekran acılıyor olması lazım yani uyandırmak icin dokun ayarı acık ama calısmıyor yeni fark ettim.

Bu normal midir izledigim videolardada böyle yazıyordu tüm parcalar orijinal sanırım 98 puan aldı 100 üzerinden oda pilden diye düsünüyorum pil saglıgı 83'dü @Shinsai

Son düzenleme:
Ekran değişmiş olabilir. Sanırsam pil değerinden ziyade orijinal mi değil mi diye bakıyor uygulama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…