iPhone 11 cihazım var tüm parcalar orijinal diye almıstım ama ekran degil anladıgım kadarıyla. Bastırınca piksel gibi seyler cıkmıyor diye biliyorum ekranda orijinal olunca. Face ID turetone vs. calısıyor ekran donuyor yazılımsal olabilir dendi ekran orijinal dedigimde ama yazılım mı attırıp sansımı denemeliyim? 200 TL diyorlar. Ekran mı degismeliyim ve degisirsem Face ID gider mi? Birkaç arkadas düzgün takılırsa gitmez dedi pek güvenemedim fikir verebilir misiniz ne yapmalıyım?
Değişirsen yanlış bilmiyorsam üstündeki sensörleri vesaire tanıtmaları gerekiyor geri ama hassas bir şey, ne olduğu belirsiz tamircilere vermeni tavsiye etmem. 8'imi verdim ön camı değişsinler diye, 1.400TL'lik ekranı değişip bir de 1000 TL aldılar benden
Orijinal olduğunu anlamak için ek olarak da 3uTools kullanabilirsin.
Değişirsen yanlış bilmiyorsam üstündeki sensörleri vesaire tanıtmaları gerekiyor geri ama hassas bir şey, ne olduğu belirsiz tamircilere vermeni tavsiye etmem. 8'imi verdim ön camı değişsinler diye, 1.400TL'lik ekranı değişip bir de 1000 TL aldılar benden
Orijinal olduğunu anlamak için ek olarak da 3uTools kullanabilirsin.
Cok zor degil anladıgım kadarıyla zaten cogu seyi kendisi yapıyor ama anlamadıgım bir şey var cift dokununca ekran acılıyor olması lazım yani uyandırmak icin dokun ayarı acık ama calısmıyor yeni fark ettim.
Bu normal midir izledigim videolardada böyle yazıyordu tüm parcalar orijinal sanırım 98 puan aldı 100 üzerinden oda pilden diye düsünüyorum pil saglıgı 83'dü @Shinsai
Cok zor degil anladıgım kadarıyla zaten cogu seyi kendisi yapıyor ama anlamadıgım bir şey var cift dokununca ekran acılıyor olması lazım yani uyandırmak icin dokun ayarı acık ama calısmıyor yeni fark ettim.
Bu normal midir izledigim videolardada böyle yazıyordu tüm parcalar orijinal sanırım 98 puan aldı 100 üzerinden oda pilden diye düsünüyorum pil saglıgı 83'dü @Shinsai