iPhone 11 ekranı hareket ettirince ''Rahatsız Etme'' modundan çıkması iyi ayarlanabilir mi?

Shortcuts uygulamasından kendinize böyle bir eylem oluşturun sonra da cihazın erisilebilirik>dokunma>arkaya dokun kısmına gelerek en alttan Shortcuts ile oluşturduğunuz kısayolu seçin.

1684009503664.png
IMG_0327.png

2.fotoğrafı nasıl yaptınız acaba sırayla açıklayabilir misiniz?
Shortcuts uygulamasını açtım (Türkçe kullanımda nasıl geçiyor adını bilmiyorum, IOS'te indirili geliyor zaten ama sildiyseniz diye linkini de vereyim ‎Shortcuts), yeni ekle dedim, arama kısmına Odak yazdım, Odak Modunu Aç'ta Rahatsız etme zaten kendiliğinden önseçimi şekilde çıkıyor ve kaydedip Ayarlar'dan bahsettiğim şeyi yaparsanız olacaktır (birde ben güç tasarrufunu eklemiştim ama onu yapmak zorunda değilsiniz, kendi kullanımımda ben böyle yapıyorum sadece).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Shortcuts'ı burada anlatmış video sahibi ek olarakta türkçesi ''Kestirmeler'' imiş.

Yardım ede.

Shortcuts uygulamasını açtım (Türkçe kullanımda nasıl geçiyor adını bilmiyorum, IOS'te indirili geliyor zaten ama sildiyseniz diye linkini de vereyim ‎Shortcuts), yeni ekle dedim, arama kısmına odak yazdım, odak modunu aç'ta rahatsız etme zaten kendiliğinden önseçimi şekilde çıkıyor ve kaydedip Ayarlar'dan bahsettiğim şeyi yaparsanız olacaktır (bir de ben güç tasarrufunu eklemiştim ama onu yapmak zorunda değilsiniz, kendi kullanımımda ben böyle yapıyorum sadece).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Shortcuts'ı burada anlatmış video sahibi ek olarak da türkçesi "kestirmeler" imiş.

İşime yaradı çok ama çokkk teşekkür ederiiim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı