Model dışında teknoloji olarak da eskidi. İPhone 11 ile 12 arasında çok fark var. Şimdiki durumda İPhone 11 fiyatını hak etmiyor. (Sadece Apple tarafına baksak bile hak etmiyor)
Çıkalı 4 değil 3 yıl oldu. iPhone 11 2 tane daha büyük güncelleme alacak. 2 güncelleme+3 yıl uygulama desteği ile 5 yıl götürür. iPhone 11'i 0 yerine ikinci el almanı tavsiye ederim.
Hocam yaş olarak eskidi sayılır ama hala performansı iyi, kullanılabilecek bir derecede. Bu arada güncelleme desteğinin kesilmesine daha çok var (en az 2-3 yıl falan.) Diyelim kesildi, kesilmesi çok bir sorun ifade etmez çünkü en az 3-4 yıl daha güvenlik güncellemesi alacak ve diyelim iPhone 11'in güncelleme desteği iOS 18-19'dayken bitti, ama hala uzun bir süre güncel bir sürüm olacak (anlamadıysanız örnek: Mesela iOS 12 çok eskidi ama iOS 14 hala daha güncel bir sürüm sayılır hala çoğu uygulama destek veriyor.)
Ben daha bu sene aldım yaklaşık 4 ay falan oldu ve çok memnunum her ihtiyacımı karşılıyor. Gün içinde şarj etme fırsatım olduğu için şarjı da sıkıntı olmuyor benim için. Bence hiç de eskimedi.