Merhaba, son günlerde iPhone 11 (128 GB) almayı düşünüyorum. İnternet üzerinden farklı satıcılara baktığımda farklı fiyatlar gördüm. Örneğin: Teknosa bu telefonu 8,100TL'ye satıyor. Ancak, Apple bu telefonu 8,449TL'ye satıyor. Durum böyle olunca aşağıdaki sorular aklıma takılıyor:
Aksesuarsız kutu olabilir Teknosa'daki. Ayrıca Apple Store'dan alayım diye fazladan para vermeye gerek yok nerede ucuzsa oradan alın. Teknik servis nereden alırsanız alın yardım eder.
Aksesuarsız kutu olabilir Teknosa'daki. Ayrıca Apple Store'dan alayım diye fazladan para vermeye gerek yok nerede ucuzsa oradan alın. Tenik servis nereden alırsanız alın yardım eder.
Hiçbir farkı yok, Apple Türkiye Garantili yazdığı sürece istediğin yerden alabilirsin. Kutu içeriği olarak ise artık zaten aksesuarsız modeller bulunuyor piyasada, aksi yazmadıkça kutudan yalnızca Type-c to Lightning kablo çıkar.
Merhaba, son günlerde iPhone 11 (128 GB) almayı düşünüyorum. İnternet üzerinden farklı satıcılara baktığımda farklı fiyatlar gördüm. Örneğin: Teknosa bu telefonu 8, 100TL'ye satıyor. Ancak, Apple bu telefonu 8, 449TL'ye satıyor. Durum böyle olunca aşağıdaki sorular aklıma takılıyor:
En ucuz iPhone 12 Mini 64 GB fiyatları 21.992,20 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 12 Mini 64 GB özelliklerini incele, 33 mağazadaki indirimleri gör!
www.akakce.com
11 bildiğim kadarıyla 7000 gibi bir fiyata satılıyor.
En ucuz iPhone 12 Mini 64 GB fiyatları 21.992,20 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 12 Mini 64 GB özelliklerini incele, 33 mağazadaki indirimleri gör!
www.akakce.com
Önceden iPhone SE (2. Nesil) almayı düşünüyordum ancak alacağım telefonun ekranının büyük olmasını istediğim için iPhone 11 ile değiştirdim fikrimi. iPhone 12 Mini almazsam ne gibi bir pişmanlık yaşarım, teknik özellikler ekran boyutu farkını karşılıyor mu?
www.akakce.com