iPhone 11 gece video çekim performansı kötü mü?

Celosie

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam. 2 yıl Note 10 Pro kullandım sonrasında 1 ay kadar Note 13 Pro kullandım ve 2 hafta önce iPhone 11'e geçtim. Gece video çekiminde neredeyse Note 10 Pro'dan bile kötü sonuç çıkarıyor. Yani açıkçası Note 13 Pro'nun gece video çekimi muazzamdı tek şikayetim OIS'in stabil çalışmamasıydı. iPhone 11 gece moduyla çok güzel fotoğraf çekiyor ama gece video performansı cidden rezalet. Büyük hayal kırıklığına uğradım normal mi böyle olması?

Arkadaşlar herkese selam. 2 yıl Note 10 Pro kullandım sonrasında 1 ay kadar Note 13 Pro kullandım ve 2 hafta önce iPhone 11'e geçtim. Gece video çekiminde neredeyse Note 10 Pro'dan bile kötü sonuç çıkarıyor. Yani açıkçası Note 13 Pro'nun gece video çekimi muazzamdı tek şikayetim OIS'in stabil çalışmamasıydı. iPhone 11 gece moduyla çok güzel fotoğraf çekiyor ama gece video performansı cidden rezalet. Büyük hayal kırıklığına uğradım normal mi böyle olması?
OIS nedir?

Video parlaklık ayarını düşürerek çekmeyi deneyin.
Her türlü denedim çok karanlık ve anlamsız derece kalitesiz çıkıyor giriş seviyesi telefona 60 fps konulmuş gibi aynı.

Normal iPhone karanlıkta kötü 13 var bizde de aynı.
Gece cam gibi çekilen videolar görüyorum iphone telefonlarla 13 bile olsa pro max olmadıktan sonra kötü sonuç veriyor sanırım.

iPhone 11'in kamerası 2019-2020 yıllarında iyiydi güzeldi. Apple planlı eskitme ile bitirdi telefonu. Normal yani şu anda. Gidip en alınmayacak cihazı almışsın. En kısa sürede elden çıkartmanı tavsiye ederim son derece çöp bir cihaz.
8 bine geldi bana 4 ay sonra değiştiricem zaten. Ayrıca ne kadar eski olursa olsun zamanının amiral gemisinin kamerasının şimdinin orta düzey note 13 prosundan aşağı kalmasını beklemezdim. Ön kamerada ve gündüz çekimlerinde hâlâ daha iyi herşeye rağmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı