iPhone 11 hâlâ alınır mı?

Hocam ne zaman aldın be kaç TL'ye aldın 2021 de sıfırı 12K fiyatı vardı şimdi 15 k falan ben 2. düşünüyorum kaça satarlar 2. el iPhone 12.
Fiyatına baktım 17.600 TL 2. el de pahalıdır.

Samsung S22 alırım yine 11'den daha iyidir. 11'in ekranı gerçekten çok kötü.

Samsung'lar da çabuk eskiyor yazılımını kesiyorlar bir zaman sonra kasıyor bir de Android sevmiyorum yani Xiaomi de kullanışını falan sevmiyorum.

@axlezolt hocam sıfıra baktım iPhone 12 için çok pahalı 2. el de pahalı. S22 kullanışlı arayüzü bana çok kötü geliyor aynı şekilde Xiaomi'lerde. iPhone 11 sıfıra baktım 13 binlerde 2. el sıfırından daha pahalı ilginç nasıl piyasaysa.

Son düzenleme:
Hocam ben mediamarkt'dan aldım 16.500'e, işte kasko yaptırdım bir de adaptörle 20k'ya geldi bana. Bütçen el veriyorsa 12 al bence.

Pro'ya da Pro Max alınabilir.

13b den 12,5 e düşmesini bekleyebilirsiniz. Paranın önemi yok diyorsanız alınır.

11 kullanıcısı olarak değmez diye düşünüyorum. Ben olsam iphone se 3 alırdım eğer benim gibi telefondan video / film / oyun tarzı işlevleri kullanmıyorsan. Ama sonuçta Iphone ve daha en az 3 senesi olan bir telefon güncelleme açısından. O yüzden alacaksan son dönemler yoksa gene fiyatlar artacak bence

Pro'ya da Pro Max alınabilir.

Mantıklı geldi hocam 2. el uygun fiyata bakacağım teşekkürler.

Pro bakabilirim hocam. Oyun oynamıyorum 1 tane var düşük bir oyun o kadar yani bir de kullanışını seviyorum bu kadar.

Hepinize teşekkür ederim fikirleriniz için.

Iphone 11 0 fiyatına bi en az 4-5K koyman lazım ki eli yüzü düzgün bir pro alasın hatta daha fazla bile koyman gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…