iPhone 11 hala alınır mı?

2. el iPhone 12 ya da S22 alın. iPhone 11 rezalet bir cihaz özellikle o ekranı var ya bakınca içim kararıyor sapsarı...

Ben daha yeni sıfır 11 aldım, elime taksit falan yapmama gerek kalmayacak bir nakit geçtiği için aldım. Planım bir sene temizce kullanıp satıp üzerine koyarak yeni bir model almak 14 ya da 15 vs şeklinde. 6S 16 GB modelinden geçince bana ne verseler kullanırım gibi geliyor, ekranı falan benim cihazdaki yan sanayi ekrandan çok daha güzel geliyor. 😀

Merhaba, iPhone 11 almayı düşünüyorum aralık ayında. Fiyat olarak daha ideal geliyor. Sizce üstünden 3 yıl geçmiş bir telefon hala alınır mı? Android bir telefon olsaydı kesinlikle almazdım ancak iPhone güncelleme süreleri bayağı uzun. Sıfır alacağım.

Bence alınır. Ancak yarınki yasada telefonlara da indirim gelirse kasım ayına bile zor bulunur gibi. Çünkü resmi satışları durdu diye biliyorum. Acele etmek lazım. Ama alınır, güzel telefon.

Bence alınır. Ancak yarınki yasada telefonlara da indirim gelirse kasım ayına bile zor bulunur gibi. Çünkü resmi satışları durdu diye biliyorum. Acele etmek lazım. Ama alınır, güzel telefon.

Selam, öneriniz için teşekkür ederim ancak canlı olarak gördüğümde 11'in ekranı bayağı rezalet geldi gözüme. 12 veya 13'e yönelmek istedim aradaki teknik özellikler farkı da yok çoktu ancak fiyat farkı da azdı o yüzden 13 almaya karar verdim.

Selam, öneriniz için teşekkür ederim ancak canlı olarak gördüğümde 11'in ekranı bayağı rezalet geldi gözüme. 12 veya 13'e yönelmek istedim aradaki teknik özellikler farkı da yok çoktu ancak fiyat farkı da azdı o yüzden 13 almaya karar verdim.

Anladım hocam. Canlı görmekle iyi etmişsiniz aldıktan sonra problem yaşamayacaksınız en azından. iPhone 13'e yükseltmek de mantıklı olmuş. Şimdiden hayırlı olsun.

Hayır alınmaz.
O ekran paneli o batarya kapasitesi günümüz şartlarında kötü.
İkinci el 12,13 daha mantıklı.
IOS şart değil diyorsan F/P S21 öneririm İphone 11'den iyi ve hemen hemen aynı fiyattalar.
Ya da S22 öneririm.
İphone 11'in rakibi anca S20 FE Snapdragon olur hatta S20 FE Snapdragon bile iyi.

Ben daha yeni sıfır 11 aldım, elime taksit falan yapmama gerek kalmayacak bir nakit geçtiği için aldım. Planım bir sene temizce kullanıp satıp üzerine koyarak yeni bir model almak 14 ya da 15 vs şeklinde. 6S 16 GB modelinden geçince bana ne verseler kullanırım gibi geliyor, ekranı falan benim cihazdaki yan sanayi ekrandan çok daha güzel geliyor. 😀
O sırada Samsung'un
Dynamic Amoled
QHD+
500 PPI
1750 cd ekran paneli 😎 ben buradayım diyor.

Son düzenleme:
25.

O kadar çıkma şansım var ancak çıkmak istemediğim için 11'e yönelmek istedim.

Hocam o kadar çıkma şansınız varsa eğer 26 k ya 14 Pro Max 128 GB modelini Gürcistan'dan alabilirsiniz. Buraya geldiğinizde bir IMEI kayıdı yaptırırsınız mis gibi size ömürlük gider. iPhone 11 cihazımı ben öyle aldım hem gezdim hem kaydettirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı