Şimdiden hayırlı olsunYorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. En sonunda bütçemi yükseltip 13 almaya karar verdim.
Merhaba, iPhone 11 almayı düşünüyorum aralık ayında. Fiyat olarak daha ideal geliyor. Sizce üstünden 3 yıl geçmiş bir telefon hala alınır mı? Android bir telefon olsaydı kesinlikle almazdım ancak iPhone güncelleme süreleri bayağı uzun. Sıfır alacağım.
Bence alınır. Ancak yarınki yasada telefonlara da indirim gelirse kasım ayına bile zor bulunur gibi. Çünkü resmi satışları durdu diye biliyorum. Acele etmek lazım. Ama alınır, güzel telefon.
Selam, öneriniz için teşekkür ederim ancak canlı olarak gördüğümde 11'in ekranı bayağı rezalet geldi gözüme. 12 veya 13'e yönelmek istedim aradaki teknik özellikler farkı da yok çoktu ancak fiyat farkı da azdı o yüzden 13 almaya karar verdim.
O sırada Samsung'unBen daha yeni sıfır 11 aldım, elime taksit falan yapmama gerek kalmayacak bir nakit geçtiği için aldım. Planım bir sene temizce kullanıp satıp üzerine koyarak yeni bir model almak 14 ya da 15 vs şeklinde. 6S 16 GB modelinden geçince bana ne verseler kullanırım gibi geliyor, ekranı falan benim cihazdaki yan sanayi ekrandan çok daha güzel geliyor.![]()
O kadar çıkma şansım var ancak çıkmak istemediğim için 11'e yönelmek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.