iPhone 11 hala alınır mı?

Bu işte tuhaf olduğunu göstermiyor mu hocam? 2022 yılındayız, 3000 mAh ne işe yarayacak ki? Tabii kullanıma göre değişir ama dediğim gibi bana göre yetersiz.
3000 mAh tek başına anlam ifade etmez. Kullanım süresini etkileyen 3 sebep vardır:
  • Yazılım
  • SoC
  • Batarya kapasitesi
A15 Bionic'in batarya optimizasyonu çok iyi olduğu için uzun bir kullanım süresi sağlıyor.

Konuya gelecek olursak, S22 daha mantıklı.
Uzun süreli kullanımda 11 daha iyi bence Samsung 1-1.5 yıl sonra kasmaya başlıyor. Bence alınır.
Kardeşim gidip de Samsung A01 almıyoruz, Samsung S22 alıyoruz. Ne anlatıyorsun sen?

Yani tuhaf ama Apple her telefonunda batarya mili amperini düşük tutuyor nedenini bilmiyorum.
Nedeni basit, düşük gider, aşırı yüksek gelir. Bu kadar çok Apple fanboyu varken fazladan para harcamaya gerek duymuyorlar, zaten satılıyor telefon.

Burada da bir tane örneği var işte ama konu sapmasın diye tabi ki tartışmayacağım. :D

Yani ben Android ve iOS ikisini de kullandım Android bana çok hitap etmemişti tabii yenileri iyidir ama ben iOS alacağım bütçeyi ayarlayabilirsem iPhone 12 ya da 13 alacağım ya da ikinci el bakarım artık bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı