iPhone 11 hala alınır mı?

Satın alacaksanız kendiniz almayın bence en az iPhone 13 alınmalı.

Hocam IPhone'lerin özelliği zaten hava atmak yoksa yaptığını Samsung, Redmi'de yapıyor.

Ben daha hayatımda IPhone'u su çocuksu hava atma olayı ıle goremedım. Nasıl cevrelerınız var be arkadas. Ust segmentte populer olan cıhaz apple olması sebebıyle cok fazla kı bu sadece TR'ye ozel de degıl. Neredeyse her yerde durum bu. Eskıdı, artık alınmaz deyıp gecmek yerıne yıne apple hava atmaya alınır muhabbetı var konuda.

Ben daha hayatımda IPhone'u su çocuksu hava atma olayı ıle goremedım. Nasıl cevrelerınız var be arkadas. Ust segmentte populer olan cıhaz Apple olması sebebıyle cok fazla kı bu sadece TR'ye ozel de degıl. Neredeyse her yerde durum bu. Eskıdı, artık alınmaz deyıp gecmek yerıne yıne Apple hava atmaya alınır muhabbetı var konuda.

Hocam öyle çünkü TR'de hava atmak dışında kullanan kimseyi görmedim neredeyse.

Hocam IPhone'lerin özelliği zaten hava atmak yoksa yaptığını Samsung, Redmi'de yapıyor.
Aynen öyle, S23 mü İphone 12 mi diye tercih sundu bana ailem ben S23 seçtim, napayım 4 yaşındaki telefonu. Havasını telefonla atan kişide zeka olmaz, kültürle, parayla, giyinişle, arabayla öne çıkılır en fazla.

Ben daha hayatımda IPhone'u su çocuksu hava atma olayı ıle goremedım. Nasıl cevrelerınız var be arkadas. Ust segmentte populer olan cıhaz apple olması sebebıyle cok fazla kı bu sadece TR'ye ozel de degıl. Neredeyse her yerde durum bu. Eskıdı, artık alınmaz deyıp gecmek yerıne yıne apple hava atmaya alınır muhabbetı var konuda.
Pahalı telefon= İphone olarak düşünüyor herkes, dedelerimiz bile.

Hala iPhone 7 8 Plus kullananlar var
iPhone 11 alınmaz demişsiniz anlamadım.
Tamam sen 11 al 2 sene sonra bu yavaşladı dersin.

Hala iPhone 7 8 Plus kullananlar var.
iPhone 11 alınmaz demişsiniz anlamadım.

Alınabılırlık ıle kullanılabılırlık farklı seyler. 11 kullanılmaya devam edılebılır ancak alınmaz.
Ayrıca 7-8'i alanların cogu butcem kısıtlı ve gırıs sevıye Android alacagıma iPhone kullanmıs olurum dıyerek alıyor.

Pahalı telefon= iPhone olarak düşünüyor herkes, dedelerimiz bile.

SE harıc cıhazlarını premıum olarak konumlandırması sebebıyle olabılır mı:) RS7 ıle huracan kafa kafaya kalkacak araclar ancak kımse lamboyu duydugunda verdıgı tepkıyı Audi dendıgınde vermez. Marka kendını nerede konumlandırırsa ınsanlarda orada bulur. Mesela Samsung'un her butceye hıtap etmesı ve satılan cıhazlarının cogunun gırıs ve orta segmente olması aynı algıya sahıp olamaması ıle sonuclanıyor.

Elinizde mecvut olarak varsa evet hala gideri var ve kullanılır bir cihaz kesinlikle. Ancak satın almaya gelince kesinlikle mantıklı değil. Gidip Android bir cihaz almak iPhone 11 almaktan daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı