iPhone 11 hâlâ alınır mı?

Bütçe
30000
16e rezil bir telefon, 60Hz panelli bir 13 ekrani, MagSafe yok, Wide-angle lens yok. Sacma sapan bir cihaz. İcindeki A18'in literaturde hicbir onemi yok zira hicbirimiz her gun Ray Tracing yapmiyoruz telefonda. Gider 13 alirim onu alacagima, ekran ayni genis aci lensim olur. A15'le de her seyi yapabilirim.
13, zaten 120 Hz'di. 8 GB RAM bile alinmasi icin bir sebep. Hatta Apple'in su an en f/p telefonu bana gore.

Arkadaşlar ben karar verdim 14 almaya karar verdik ailemle ileride satıp dediğiniz gibi Samsung'u deneyeceğim hakki geçen herkese teşekkür ederim en çok

@unut @MrhnRdgn çok hakkı geçti teşekkür ederim​

14 almani onermem. Bu modeli inceleyebilirsin.

14 biraz bütçeni aşmaz mı
Reis konu bitti yine de yazdıgın için teşekkürler.

Dedim bir üstüyle arasında az fark var tamam dedi bakalım hayırlısı inşallah yazılılardan sonra alacgim.
O zaman hayırlı uğurlu olsun bence güzel Bi seçim yaptın ama ileride samsunga Bi şans vermelisin😄

Güle güle kullan inşallah

14 biraz bütçeni aşmaz mı?

O zaman hayırlı uğurlu olsun bence güzel bir seçim yaptın ama ileride Samsung'a bir şans vermelisin😄

Güle güle kullan inşallah.

Amin teşekkür ederim ama Samsung'a bir şans vereceğim almadan dayımda var S24e deneyeceğim belki kararim değişir.

Daha iyileri senin olsun kardeşim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı