Orijinal şarj aletinden ziyade bu ürünü öneriyorum. Çünkü kalite anlamında hiç fark yok, ürün zaten Made for iPhone lisansına sahip ama boyutu orijinal şarj aletine göre daha küçük. Hem de daha ucuz.
Kablo olarak Anker Powerline Select serisini öneririm. 3 orijinal Apple kablosu parçalamama rağmen 6 ayı aşkındır bu ürünü kullanıyorum ve yıpranma belirtisi bile neredeyse yok.
Eğer Anker bulamaz veya hoşuna gitmezse örgü kablo olup konnektörü altın sarısı olan bilindik markalara bakmanı öneririm. Baseus da bilindik bir marka ama sertifikalar konusunda sorunlu bir marka olduğu için şüpheli olduğunu da söylemek isterim.
https://www.hepsiburada.com/anker-p...-8-m-mfi-lisansli-siyah-a8612-p-HBV00000LF3C0
---------------------------------------------------------------------------
Kulaklık için TWS alıp onları düşürmekten korktuğum için Beats Flex kullanıyorum. Apple ekosistemi ürünü olduğu için bağlantı kalitesi ve arayüzü ile çok rahat ediyorum. W1 çipi sağ olsun. Bu konuda çok yardımcı olamayacağım ama W1 çipi içeren diğer Apple kulaklıklarına öncelik vermek daha avantajlı olabilir diyebilirim.
---------------------------------------------------------------------------
Adaptör olarak da iPhone 11 18-22.5 W arası güç çekebildiği için orijinal hızlı şarj adaptörünü şiddetle öneririm. Eğer sana uygun olmazsa da eklediğim diğer ürünler de hoş ürünlerdir.