iPhone 11 için şarj aleti ve kulaklık önerisi

Kablo olarak Anker Powerline Select serisini öneririm. 3 orijinal Apple kablosu parçalamama rağmen 6 ayı aşkındır bu ürünü kullanıyorum ve yıpranma belirtisi bile neredeyse yok.

Eğer Anker bulamaz veya hoşuna gitmezse örgü kablo olup konnektörü altın sarısı olan bilindik markalara bakmanı öneririm. Baseus da bilindik bir marka ama sertifikalar konusunda sorunlu bir marka olduğu için şüpheli olduğunu da söylemek isterim.

Örnek ürün:

https://www.hepsiburada.com/anker-p...-8-m-mfi-lisansli-siyah-a8612-p-HBV00000LF3C0
---------------------------------------------------------------------------
Kulaklık için TWS alıp onları düşürmekten korktuğum için Beats Flex kullanıyorum. Apple ekosistemi ürünü olduğu için bağlantı kalitesi ve arayüzü ile çok rahat ediyorum. W1 çipi sağ olsun. Bu konuda çok yardımcı olamayacağım ama W1 çipi içeren diğer Apple kulaklıklarına öncelik vermek daha avantajlı olabilir diyebilirim.

---------------------------------------------------------------------------
Adaptör olarak da iPhone 11 18-22.5 W arası güç çekebildiği için orijinal hızlı şarj adaptörünü şiddetle öneririm. Eğer sana uygun olmazsa da eklediğim diğer ürünler de hoş ürünlerdir.

XR kullanıyorum 11 ile pek farkı yok, linkini attığım adaptörden çok memnunum. Kaldı ki 11 daha hızlı bir şarj teknolojisi kullanıyor.

Kablo olarakta orjinal kutusunda gelen kabloyla şarj ediyorum.

Kulaklık olarak Soundpeats True Air 2 kullanıyorum. Gerek fiyatı ve performası gerekse de AirPods'a yakınlığı sebebiyle siz de tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı