iPhone 11 iCloud kilidini nasıl açarız?

baelouv

Centipat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, Elimde bir iPhone 11 var. Telefon babama arkadaşından geldi. Cihaz kesinlikle çalıntı değil, arkadaşının kendi cihazıydı ancak iCloud şifresini unuttuğu için cihaz kilitlenmiş. Babam da bu telefonu kullanamayınca bana verdi.

Şu an cihazda iCloud etkin ama hesabın şifresi bilinmiyor ve eski sahibiyle artık iletişim kuramıyoruz. Telefonun faturası ya da kutusu gibi belgeleri de maalesef elimizde yok.

Benim sorum şu:
Bu cihazı yeniden kullanabilir hale getirmenin herhangi bir yasal ve güvenli yolu var mı? Apple destekten bu durum için çözüm alınabiliyor mu?

Forum kurallarına uygun şekilde soruyorum, amacım cihazı yasa dışı yollarla açmak değil. Gerçekten çözüm bulabilir miyim diye sizlere danışmak istedim.

Bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Teşekkürler.

Apple yetkili servise faturayla gidince açıyorlar diye biliyorum ama kutu fatura yok demişsiniz. iCloud kilitli bir cihazın başka açılma yöntemi yok. Apple bu konuda çok katı kurallara ve çok sağlam yazılım korumasına sahip. Siz bir şekilde telefonun sahibini bulmaya çalışın. iCloud kilitli telefon direk yedek parçaya düşer çünkü açmanın bir yolu yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı