southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 11 Aralık 2021 #11 emircanunlts dedi: Apple, TR fiyatlarını 17 dolardan baz alacağını söyledi. Siz hesaplayın artar mı azalır mı. Genişletmek için tıkla... Apple'ın TR fiyatlarını 17 dolardan alacağı gibi bir açıklaması yok. App Store'daki uygulamalar ile iPhone fiyatının ne alakası var?
emircanunlts dedi: Apple, TR fiyatlarını 17 dolardan baz alacağını söyledi. Siz hesaplayın artar mı azalır mı. Genişletmek için tıkla... Apple'ın TR fiyatlarını 17 dolardan alacağı gibi bir açıklaması yok. App Store'daki uygulamalar ile iPhone fiyatının ne alakası var?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.751 Makaleler 3 Çözümler 59 11 Aralık 2021 #12 southwest dedi: %50 artmasına imkan yok. Yılbaşına 20 gün kaldı zaten ve doların 14'ü çok geçmeyeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulamaymış pardon. Ben Apple ürünlerine zannettim.
southwest dedi: %50 artmasına imkan yok. Yılbaşına 20 gün kaldı zaten ve doların 14'ü çok geçmeyeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Uygulamaymış pardon. Ben Apple ürünlerine zannettim.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 11 Aralık 2021 #13 southwest dedi: %50 artmasına imkan yok. Yılbaşına 20 gün kaldı zaten ve doların 14'ü çok geçmeyeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dolar 20 bile olur şimdiden almak en iyisi bence iki üç kuruş indirim için daha fazla vermeye gerek yok.
southwest dedi: %50 artmasına imkan yok. Yılbaşına 20 gün kaldı zaten ve doların 14'ü çok geçmeyeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dolar 20 bile olur şimdiden almak en iyisi bence iki üç kuruş indirim için daha fazla vermeye gerek yok.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 11 Aralık 2021 #14 zoky787 dedi: Dolar o zamana kadar ne yapar bilmiyorum ama 20'sinde yılbaşı indirimi başlıyor Amazon'da. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için. asdo dedi: Dolar 20 bile olur şimdiden almak en iyisi bence iki üç kuruş indirim için daha fazla vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Şuan öyle bir bütçem yok maalesef.
zoky787 dedi: Dolar o zamana kadar ne yapar bilmiyorum ama 20'sinde yılbaşı indirimi başlıyor Amazon'da. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için. asdo dedi: Dolar 20 bile olur şimdiden almak en iyisi bence iki üç kuruş indirim için daha fazla vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Şuan öyle bir bütçem yok maalesef.
Blub Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 225 Çözümler 1 11 Aralık 2021 #15 southwest dedi: Teşekkürler bilgi için. Şu an öyle bir bütçem yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Dostum yılbaşında ciddi zam gelecek. Zam + indirim aynı fiyatta olur ama ani zam yapılır mı bilmiyorum yılbaşında ama yapılacak zam.
southwest dedi: Teşekkürler bilgi için. Şu an öyle bir bütçem yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Dostum yılbaşında ciddi zam gelecek. Zam + indirim aynı fiyatta olur ama ani zam yapılır mı bilmiyorum yılbaşında ama yapılacak zam.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 11 Aralık 2021 #16 Blub dedi: Dostum yılbaşında ciddi zam gelecek. Zam + indirim aynı fiyatta olur ama ani zam yapılır mı bilmiyorum yılbaşında ama yapılacak zam. Genişletmek için tıkla... Zaten Apple ürünlerine kur güncellemesi yeni gelmedi mi?
Blub dedi: Dostum yılbaşında ciddi zam gelecek. Zam + indirim aynı fiyatta olur ama ani zam yapılır mı bilmiyorum yılbaşında ama yapılacak zam. Genişletmek için tıkla... Zaten Apple ürünlerine kur güncellemesi yeni gelmedi mi?
Blub Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 225 Çözümler 1 11 Aralık 2021 #17 southwest dedi: Zaten Apple ürünlerine kur güncellemesi yeni gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o zam fiyatları yenilendirmek içindi. Eğer TL'nin değeri dah fazla düşerse yine bir güncelleme gelebilir.
southwest dedi: Zaten Apple ürünlerine kur güncellemesi yeni gelmedi mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o zam fiyatları yenilendirmek içindi. Eğer TL'nin değeri dah fazla düşerse yine bir güncelleme gelebilir.
S ShyixiA Femtopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #18 southwest dedi: Selamlar, CS envanterimi satıp iPhone 11 almayı düşünüyorum. Dolar çok arttı ancak yılbaşında indirime girer mi sizce? Ve girerse ne kadar girer? Genişletmek için tıkla... Çok zor çünkü Apple artık doları 17 TL'den sayıcak Türkiye'de.
southwest dedi: Selamlar, CS envanterimi satıp iPhone 11 almayı düşünüyorum. Dolar çok arttı ancak yılbaşında indirime girer mi sizce? Ve girerse ne kadar girer? Genişletmek için tıkla... Çok zor çünkü Apple artık doları 17 TL'den sayıcak Türkiye'de.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 11 Aralık 2021 #19 ShyixiA dedi: Çok zor çünkü Apple artık doları 17 TL'den sayıcak Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Dostum biraz araştırma yapın ya... Arkadaşlar bu arada şuan iPhone 12 Mini daha mantıklı sanırım ne düşünüyorsunuz?
ShyixiA dedi: Çok zor çünkü Apple artık doları 17 TL'den sayıcak Türkiye'de. Genişletmek için tıkla... Dostum biraz araştırma yapın ya... Arkadaşlar bu arada şuan iPhone 12 Mini daha mantıklı sanırım ne düşünüyorsunuz?
Vi Sorger Picopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 215 Yer Sihirdar Vadisi 11 Aralık 2021 #20 Birkaç hafta önce 7200 tl idi şimdi bak bakalım kaç tl ?