Apple'ın TR fiyatlarını 17 dolardan alacağı gibi bir açıklaması yok. App Store'daki uygulamalar ile iPhone fiyatının ne alakası var?Apple, TR fiyatlarını 17 dolardan baz alacağını söyledi. Siz hesaplayın artar mı azalır mı.
Apple'ın TR fiyatlarını 17 dolardan alacağı gibi bir açıklaması yok. App Store'daki uygulamalar ile iPhone fiyatının ne alakası var?Apple, TR fiyatlarını 17 dolardan baz alacağını söyledi. Siz hesaplayın artar mı azalır mı.
Uygulamaymış pardon. Ben Apple ürünlerine zannettim.%50 artmasına imkan yok. Yılbaşına 20 gün kaldı zaten ve doların 14'ü çok geçmeyeceğini düşünüyorum.
Dolar 20 bile olur şimdiden almak en iyisi bence iki üç kuruş indirim için daha fazla vermeye gerek yok.%50 artmasına imkan yok. Yılbaşına 20 gün kaldı zaten ve doların 14'ü çok geçmeyeceğini düşünüyorum.
Teşekkürler bilgi için.Dolar o zamana kadar ne yapar bilmiyorum ama 20'sinde yılbaşı indirimi başlıyor Amazon'da.
Şuan öyle bir bütçem yok maalesef.Dolar 20 bile olur şimdiden almak en iyisi bence iki üç kuruş indirim için daha fazla vermeye gerek yok.
Teşekkürler bilgi için.
Şu an öyle bir bütçem yok maalesef.
Zaten Apple ürünlerine kur güncellemesi yeni gelmedi mi?Dostum yılbaşında ciddi zam gelecek. Zam + indirim aynı fiyatta olur ama ani zam yapılır mı bilmiyorum yılbaşında ama yapılacak zam.
Zaten Apple ürünlerine kur güncellemesi yeni gelmedi mi?
Selamlar, CS envanterimi satıp iPhone 11 almayı düşünüyorum. Dolar çok arttı ancak yılbaşında indirime girer mi sizce? Ve girerse ne kadar girer?
Dostum biraz araştırma yapın ya...Çok zor çünkü Apple artık doları 17 TL'den sayıcak Türkiye'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.