iPhone 11 iOS 15.6 RC'den iOS 16.3.1'e güncellenir mi?

Oner9943

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iPhone 11 kullanıcısıyım, iOS 16.2 kullanıyordum.
Kilit ekranında takılma donma dolayı iOS 15.6 RC sürümüne geçiş yapmıştım 1.5 ay önce.
iOS 16.3. 1 sürümü geçiş için önerilir mi? Dfu mod üzerinden ya da ota üzerinden güncellenir mi?
iOS 15.6 sürümünde kalayım mı, önerileriniz nelerdir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilit ekranında takılma donma dolayı iOS 15.6 RC sürümüne geçiş yapmıştım 1.5 ay önce.
iOS 16.3. 1 sürümü geçiş için önerilir mi? Dfu mod üzerinden ya da ota üzerinden güncellenir mi?

Bence kal. 16.3.1 sorunlu cıktı. Adam pili söktür götürüyor. Düüt diyor galiba %20 sarjım kaldı diyor. (!)

ITunes'dan güncelleyip güncelledikten sonra dfu mod ile sıfırlayıp temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim. iOS 16.3. 1 sürümünde bir iki ufak bug dışında ciddi bir sıkıntı yok. Batarya performansı ve stabilite gayet iyi.

Bence kal. 16.3.1 sorunlu cıktı. Adam pili söktür götürüyor. Düüt diyor galiba %20 sarjım kaldı diyor. (!)

Nereye sorunlu? Sorunlu diyenler iOS 15'ten 16.3.1'e güncelleyip dfu mod ile sıfırlama yapmayanlardır. Android'ya da iOS fark etmez büyük güncellemelerden sonra sıfırlayıp temiz kurulum yapmak lazım.

Nereye sorunlu? Sorunlu diyenler iOS 15'ten 16.3.1'e güncelleyip dfu mod ile sıfırlama yapmayanlardır. Android'ya da iOS fark etmez büyük güncellemelerden sonra sıfırlayıp temiz kurulum yapmak lazım.
DFU Moddada denendi test ettim. Pili götürüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı