iPhone 11 iOS 15 Tecrübelerimizi Paylaşalım

Arkadaşlar benim sürümden mi kaynaklı bilmiyorum fakat bazen safaride arama için yazı yazarken klavyede takılma ve yavaştık oluyor. Ekran dokunmatiği sanki tam basmıyor gibi. Uygulamaları açarken çok kısa bir takılma yaşıyorum.
Merhaba arkadaşlar. Benim sürümden mi kaynaklı bilmiyorum fakat dokunmatik konusunda sıkıntı yaşıyorum. Şuan yazı yazarken bile tam olarak klavye basmıyor. Safaride arama yaparken bazen takılmalar yaşıyorum. Aynı durumda uygulamaları açarken anlık olarak takılmalar oluyor.
 
Arkadaşlar benim sürümden mi kaynaklı bilmiyorum fakat bazen Safari'de arama için yazı yazarken klavyede takılma ve yavaştık oluyor. Ekran dokunmatiği sanki tam basmıyor gibi. Uygulamaları açarken çok kısa bir takılma yaşıyorum.
Merhaba arkadaşlar. Benim sürümden mi kaynaklı bilmiyorum fakat dokunmatik konusunda sıkıntı yaşıyorum. Şu an yazı yazarken bile tam olarak klavye basmıyor. Safari'de arama yaparken bazen takılmalar yaşıyorum. Aynı durumda uygulamaları açarken anlık olarak takılmalar oluyor.

Klavye takılması bazen bende de oluyor ama onun haricinde diger problemleri yaşamadım istersen iTunes üzerinden temiz kurulum yapabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı