iPhone 11 iOS 16.3'e yükseltilemli mi?

Güncelledim güncelledikten sonra takılmalar düzelmedi. Şimdi dikkatimi çekti. Gece şarja takmamıştım %54 şarjla koydum. Wi-Fi ve Bluetooth açıktı. Sabah 8 de şarjına baktım %47'ye düşmüş. Bir gece içinde %7 şarj kaybı fazla değil mi? İnternetten dfu moduna baktım direk ayarlar-genel-cihazı aktar ya da sıfırlama kısmından da yapılabiliyormuş bu sizin dediğinize göre farklı bir yöntem mi?

Dfu mod sıfırlama ile normal sıfırlama aynı değil. Pilinin fazla gitmesi normal çünkü sıfırlamadın. Bu işi detaylı bilen bir telefoncuya cihazını götür. Cihazı dfu mod ile sıfırlasın. Daha sonra sıfırdan temiz kurulum yap. Fark ettiğini anlayacaksın.

Arkadaşlar merhaba. iPhone 11 kullanıyorum. iOS 16.1.2 sürümündeyim. Sürüm fena değil kasma donma yok ama bazı uygulamalara girip çıkarken mesela WhatsApp'ta sohbetlere ilk girerken sağdan sola açılırken bir tık takılarak açıyor. Kardeşimin iPhone 11 de 15.5 çok soft çok stabil. Asıl sorum şu 16.3 15.5 seviyesinde mi stabil olarak? Batarya performansı ve stabillik iyi mi kullanan arkadaşlar var mı? 16.3'e yükselteyim mi?

Güncelle hocam güvenlik geliştirmeleri yama iyileştirmelerinden mahrum kalma

Ufak bir sorum daha var arkadaşlar. Sıfırlama işleminden önce hem iCloud üzerinden hem de bilgisayara yedek aldım. iTunes üzerinden telefonu sıfırladıktan sonra yeni kurulum için yedekten geri yükle mi seçilmesi gerekiyor yoksa yeni bir iPhone olarak ayarla mı demek gerekiyor? Yeni bir iPhone olarak ayarla denirse kişiler, mesajlar, fotoğraflar geri gelir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı