iPhone 11 iOS 17 sonrası şarj almama

JoeStone

Decapat
Daha fazla  
iOS 17 ilk çıktığı zaman kurmuştum fakat telefonumun şarj almadığını fark etmiştim. sonrasında iOS 16 ya geri dönmüştüm ve sıkıntısız şarj oluyordu. sonrasında iOS 17'ye tekrardan geçtim ve telefonum orijinal Apple şarjlar ile şarj almamaya başladı. 20W adaptör ile şarj almıyor fakat 5W'lık ve çakma kablo ile yavaş bir şekilde şarj alıyor. bu sorunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
iOS 17 ilk çıktığı zaman kurmuştum fakat telefonumun şarj almadığını fark etmiştim. Sonrasında iOS 16 ya geri dönmüştüm ve sıkıntısız şarj oluyordu. Sonrasında iOS 17'ye tekrardan geçtim ve telefonum orijinal Apple şarjlar ile şarj almamaya başladı. 20W adaptör ile şarj almıyor fakat 5W'lık ve çakma kablo ile yavaş bir şekilde şarj alıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

A13 ve A15 çipde yaşanan bir sorun bu, genel sürümde bu sorun var. Betaya geçmeni tavsiye ederim. Betada öyle bir sıkıntı yok.

Sorunun IOS'tan dolayı olduğu aşikar. iOS 16'ya dönebiliyorsanız dönmenizi öneririm. iOS 17 biraz daha oturduğunda geçersiniz.

iOS 16 ya maalesef dönüş kapanmış.

A13 ve A15 çipde yaşanan bir sorun bu, genel sürümde bu sorun var. Betaya geçmeni tavsiye ederim. Betada öyle bir sıkıntı yok.

Denemiştim düzelmemişti betada düzelmesi kesinmi şu an yeni çıkan betada.

iOS 16 ya maalesef dönüş kapanmış.

Denemiştim düzelmemişti betada düzelmesi kesinmi şu an yeni çıkan betada.

Beta sürümünde şu anlık düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı