barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.984 Yer İstanbul 19 Eylül 2023 #31 Ben geçtim şarj 10 dakika fark ediyor ancak güzel özellikler var. Sadece bekleme modu çalışmıyor ve hava durumu kasıyor gibi
Ben geçtim şarj 10 dakika fark ediyor ancak güzel özellikler var. Sadece bekleme modu çalışmıyor ve hava durumu kasıyor gibi
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.269 Çözümler 8 19 Eylül 2023 #32 barissyaa dedi: Ben geçtim şarj 10 dakika fark ediyor ancak güzel özellikler var. Sadece bekleme modu çalışmıyor ve hava durumu kasıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Bekleme modu sorunlu şu an için herhalde. Şarj ne manada fark ediyor hocam iyi kötü?
barissyaa dedi: Ben geçtim şarj 10 dakika fark ediyor ancak güzel özellikler var. Sadece bekleme modu çalışmıyor ve hava durumu kasıyor gibi. Genişletmek için tıkla... Bekleme modu sorunlu şu an için herhalde. Şarj ne manada fark ediyor hocam iyi kötü?
C C4n0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #33 rhylla dedi: 11'e yükleyen arkadaşlar son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Bende sorun yok. iOS 16'da Bluetooth kulaklığıma bağlanmıyordu, takılmalar oluyordu. Daha iyi oldu ama yine de yedekle
rhylla dedi: 11'e yükleyen arkadaşlar son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Bende sorun yok. iOS 16'da Bluetooth kulaklığıma bağlanmıyordu, takılmalar oluyordu. Daha iyi oldu ama yine de yedekle
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.269 Çözümler 8 19 Eylül 2023 #34 Bende az önce güncelledim bakalım bir iki güne gözlemlerimi yazarım.
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.984 Yer İstanbul 19 Eylül 2023 #35 Bende ek olarak youtubede video izlerken video kararıyor çare kapatıp açmak oluyor yaşayan varmı ?