iPhone 11 iOS 18 yapılır mı?

ettii00

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar akşam biliyorsunuz iOS 18 geldi benim telefon 11 bana 2 tane geldi bir 17.7 bir 18 17.7 yaptım 18 6.5 GB diye yapamadım, arada kaldım. Telefon 64 GB sizce yapmalı mıyım?

Pili nasıl etkiliyor önce bir bak derim. Pil sağlığın ve güncellemenin pili etkilemesine göre bakarsın.

Kaplayacağı yer 6.5 GB olmayacaktır. Güncelleme bazı dosyalar eklerken bazılarını siler.

Pili nasıl etkiliyor önce bir bak derim. Pil sağlığın ve güncellemenin pili etkilemesine göre bakarsın.

Kaplayacağı yer 6.5 GB olmayacaktır. Güncelleme bazı dosyalar eklerken bazılarını siler.

Hocam telefonu 2. el aldım 1 ay oldu pili değişen şu an %100 pili ne yapabilirim?

Ben 1saat önce hem iPhone 11 hem de iPhone 13 telefona kurdum iOS 18'i. iPhone 13 yağ gibi akarken iPhone 11 ufaktan kasıyor. Ana ekranda falan sorun yokta ayarlar baya kasıyo.
Aynı şekilde Instagram'da geç açılıyor 3saniye falan
Belki ilk sürüm diyedir ama şu an geçilmez iPhone 11 için.

Ben 1saat önce hem iPhone 11 hem de iPhone 13 telefona kurdum iOS 18'i. iPhone 13 yağ gibi akarken iPhone 11 ufaktan kasıyor. Ana ekranda falan sorun yokta ayarlar bayağı kasıyor.
Aynı şekilde Instagram'da geç açılıyor 3saniye falan.
Belki ilk sürüm diyedir ama şu an geçilmez iPhone 11 için.

17.7'yi yaptım hocam ama ondan bir sıkıntı olur mu?

Yeni gelen güncellemeleri direk yapmak pek mantıklı değil , çünkü sürümler çıkarılırken hatalı çıkarılıyor . 17.7 varsa onu yapmak daha mantıklı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı