iPhone 11 iOS 18 yapılır mı?

Ben 1saat önce hem iPhone 11 hem de iPhone 13 telefona kurdum iOS 18'i. iPhone 13 yağ gibi akarken iPhone 11 ufaktan kasıyor. Ana ekranda falan sorun yokta ayarlar bayağı kasıyor.
Aynı şekilde Instagram'da geç açılıyor 3saniye falan.
Belki ilk sürüm diyedir ama şu an geçilmez iPhone 11 için.

8 Gün kadar iOS 18i kullandım, iPhone 11ve 13'te pil süresi ciddi şekilde azaldı. 9saat açık ekran süresi veren iPhone 13, 6saati zor görmeye başladı ŞAKA GİBİ iPhone 11'den bahsetmek istemiyorum bile. Rezalet. Zaten ne yapay zeka ne adam gibi özellik geliyor bu modellere onu geçtim ben 38000TL verdiğim telefonu rahat rahat kullanmak isterdim ama olmadı :) Telefonumun pil sağlıgı %100

8 Gün kadar iOS 18i kullandım, iPhone 11ve 13'te pil süresi ciddi şekilde azaldı. 9saat açık ekran süresi veren iPhone 13, 6saati zor görmeye başladı ŞAKA GİBİ iPhone 11'den bahsetmek istemiyorum bile. Rezalet. Zaten ne yapay zeka ne adam gibi özellik geliyor bu modellere onu geçtim ben 38000TL verdiğim telefonu rahat rahat kullanmak isterdim ama olmadı :) Telefonumun pil sağlıgı %100
Optimizasyonu tam oturmamış güncellemeyi indirmek mantıklı değil zaten. 18.1 yada 18.2 de anca düzelir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı