iPhone 11 iOS 18'e güncellenmeli mi?

Keşke bende öyle yapsaydım 17.7 güncelledim yavaşladı. Şimdi 18 güncelliyorum

Güncelledim 17.7 olduğu gibi kasıyor hatta bu sefer klavye de donuyor anlamadığım bir şey bakalım belki düzelir birkaç kişi de daha görmüştüm bu şekilde kasmalar.

Sizin cihazınızda problem olabilir mi? Benim bir arkadaş daha gücelledi onda da bir problem yok şu anlık.

Tamam hocam ben ve sadece bu forumda bile konu açan onlarca insan yalan söylüyor. Doğrusunu söyle bilelim madem planlı eskitme yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2:08'den itibaren detaylıca anlatılmış ve açıklanmış. Bu konuyu yazıp çizmekten yorulduk artık. İzle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2:08'den itibaren detaylıca anlatılmış ve açıklanmış. Bu konuyu yazıp çizmekten yorulduk artık. İzle.

iPhone 6'ya batarya değişikliği yapınca jet gibi olduğunu, sadece 6S'te yavaşlatma yapıldığını iddia eden birinin videosuna ve bu videoyu bana kanıt olarak atan sana, ben cevap bile vermeye tenezzül etmiyorum. İyi geceler hocam :)

iPhone 6'ya batarya değişikliği yapınca jet gibi olduğunu, sadece 6S'te yavaşlatma yapıldığını iddia eden birinin videosuna ve bu videoyu bana kanıt olarak atan sana, ben cevap bile vermeye tenezzül etmiyorum. İyi geceler hocam :)
Doğru bu arada. Geçen sene telefonumda bir piksel sorunu oldu ve garantiye verdim. Garantideyken arkadaşımın eski iPhone 6'sını alıp 2 hafta kullandım. Hala çatır çatır çalışıyor cihaz. Yan sanayi de olsa yeni pil takılmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı