Betadan çıkman gerekŞuan 2 sefer kontrol ettim hala gelmemiş. iOS 18 Developer Beta'dayım.
Beta’yı kapalı duruma çektim yine gelmedi.Betadan çıkman gerek
iPhone 11 ile iOS 18'e geçenler ilk yorumu nedir? Kasma donma oluyor mu?
Kamera performansım niye düşsün hocam ne alakası var anlamadım.Elbette olacaktır. Ayrıca mevcut kamera kaliten de daha da dip yapmadan bence iOS 17 ile kal derim.
Bu güncelleme bana zaten çarşamba günü gönderilmişti ve bana bunun beta olduğunu söylemişti herkes. Gönderilen güncelleme detayında da sadece iOS 18 yazıyordu. Öncekiler gibi Beta 8 - Beta 9 falan yazmıyordu. Güncellemeyi erken almışım o zaman ben.Kamera performansım niye düşsün hocam ne alakası var anlamadım.
Ben daha güncellemedim ama YouTube üzerindeki bir videodan aldığım SS'de sürüm bu.
Eki Görüntüle 2312381
Nasıl memnun musun kasma donma vs var mı?Bu güncelleme bana zaten çarşamba günü gönderilmişti ve bana bunun beta olduğunu söylemişti herkes. Gönderilen güncelleme detayında da sadece iOS 18 yazıyordu. Öncekiler gibi Beta 8 - Beta 9 falan yazmıyordu. Güncellemeyi erken almışım o zaman ben.
Ekranın sol tarafının dokunmatiği bazen gidip geliyor. Çözüldü: iOS 18 tam sürüm sonrası ekranın sol tarafı çalışmıyorNasıl memnun musun kasma donma vs var mı?
Planlı eskitme hocam. Yazılım güncellemeleri ile bunu yapıyorlar.Kamera performansım niye düşsün hocam ne alakası var anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.